Home  ›  Zorg & Welzijn

Veilig woongenot, zeker ook onze zorg

Samen met onze partners in de sector Zorg & Welzijn werken we aan het behoud van een veilige thuissituatie.

  • PKVW advies voor bewoners
  • Minder inbraken in gemeente
  • Beter beveiligde woningen

Zelfstandig wonen, maar wel veilig

Zelfstandig wonende senioren en mensen met een beperking worden vaker de dupe van inbrekers, insluipers met babbeltrucs en zelfs van brute overvallers. Politie en ouderenorganisaties doen er alles aan om zo goed mogelijk voorlichting te geven. Inbraakproof.nl helpt mee om het leven thuis veilig en comfortabel te houden.

Het verheugt ons dat we onze kennis en ervaring kunnen inbrengen in de samenwerking met verschillende zorg en welzijn partners. Samen met deze organisaties bereiken we zo’n 250.000 aangesloten leden.

Hoe veilig is uw woning? En hoe goed en ook praktisch is de beveiliging nog als u ouder wordt? Wij denken graag mee over een blijvend veilige thuissituatie. Onder meer met gratis presentaties en individuele bezoeken aan huiseigenaren. We bieden een gratis inbraakscan aan voor de leden van KBO Brabant, Thebe Extra en Wonen met Gemak in de regio West Brabant. U ontvangt van deze organisaties een aanbod om uw woning vertrouwd, vrijblijvend en kosteloos te laten inspecteren door Inbraakproof.nl. Niets ontvangen? Vul dan onderstaand zelf een aanvraag in.

Gratis Politiekeurmerk Inspectie

Beveiligen is een combinatie van opletten, afsluiten en technische maatregelen. Alert zijn op situaties die niet goed voelen. Uw spullen uit het zicht en goed opbergen. Ook de kleine raampjes afsluiten. En natuurlijk zorgen voor  goedgekeurd hang- en sluitwerk op ramen, (garage)deuren en lichtkoepels. Dat zijn de basismaatregelen om veilig te wonen.

Maar omdat inbrekers steeds weer nieuwe trucs bedenken, is het goed de experts van Inbraakproof.nl ook eens te laten kijken naar de veiligheid in en rondom uw woning. Wij verzorgen inspecties conform de officiële richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Een woning die hieraan voldoet, heeft een tot 95% lagere inbraakkans.

Uiteraard kunnen we de bewoners ook adviseren als zij zelf de benodigde verbetermaatregelen willen aanbrengen. We hebben gezamenlijk namelijk maar één doel. Zorgen dat het aantal beveiligde woningen toeneemt. En het aantal inbraken daalt.

Meer weten, neem contact op