Politiekeurmerk Veilig Wonen

Geeft zekerheid.

Het Politiekeurmerk is uw ‘garantiebewijs’ voor beproefde bouwkundige inbraakpreventie.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Wij helpen u aan het Politiekeurmerk

Maak een vrijblijvende afspraak en wij stellen eerst een advies en eventuele offerte op.  Bij uw akkoord pakken we vervolgens de zwakke plekken in uw huisbeveiliging aan. Zodra uw woning voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk, zorgen wij voor het PKVW-certificaat. Inbraakproof heeft al meer dan 10.000 panden geïnspecteerd, beveiligd en gecertificeerd.

 • Op afspraak checkt onze PKVW specialist uw woning
 • Verbeteringen (indien nodig) worden doorgevoerd
 • U ontvangt van ons het Politiekeurmerk Certificaat Veilige Woning

Vrijblijvende aanvraag

  Geef me advies:
  Ik ben:
  Mijn gegevens:
  Aanhef
  Naam*
  Woonplaats*
  E-mailadres
  Telefoonnummer*
  Opmerking
  (bv. tijdstip van terugbellen of advies over product…)

  Met PKVW gaat het inbraakrisico drastisch omlaag

  Inbrekers zijn snelle jongens. In 30 seconden staan ze binnen. Zonder Politiekeurmerk Veilig Wonen. Mét de officiële PKVW-stickers bij de voor- en achterdeur bedenken ze zich wel twee keer voordat ze bij u hun slag slaan. Uw huis voldoet dan namelijk aan een reeks eisen op het gebied van inbraakpreventie en (sociale) veiligheid.

  Uw woning laten aanpassen. De inbraakkans is dan afgenomen met 95%. Onder meer door goedgekeurd hang- en sluitwerk, zicht op wie er bij de voordeur staat en goede buitenverlichting. Om uw woning volgens de officiële richtlijnen te beveiligen, is wel een inspectie door deskundigen nodig.

  Vraag uw woninginspectie aan ->

  PKVW en korting op inboedelverzekering

  Inbrekers zien weinig heil in een woning met goedgekeurde sloten, heldere verlichting en de bekende raamstickers. Dat weten inboedelverzekeraars ook. Daarom geven ze vaak premiekortingen tot 25 % bij woningen die zijn beveiligd volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. En wat te denken bij verkoop. Een Politiekeurmerk is een veilige gedachte voor de nieuwe bewoners.

  Politiekeurmerk 10 jaar geldig

  Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is tien jaar geldig. Daarna is het nodig te bekijken of uw woning nog voldoende is beveiligd volgens de normen op dat moment. Want het blijft een akelig kat- en muisspel. Inbrekers worden steeds gewiekster. Maar daar staat tegenover dat ook de middelen om veilig te wonen, voortdurend worden doorontwikkeld. Inbraakproof controleert de woning opnieuw, actualiseert zo nodig de beveiliging en geeft een nieuw certificaat af.

   

  Erkend PKVW beveiligingsbedrijf

  Een Politiekeurmerk-bedrijf moet voldoen aan zware kwaliteitseisen om te mogen adviseren en installeren volgens de regels van het Politiekeurmerk Veilig Wonen voor Bestaande Bouw (woning ouder dan twee jaar). De adviseur en monteurs van Inbraakproof zijn gediplomeerd en houden hun kennis actueel met nascholingscursussen. Wij zijn hét aanspreekpunt voor beveiligingsmaatregelen in en rond uw woning.

  Uitvoerige kwaliteitscontrole

  Inbraakproof is als erkend beveiligingsbedrijf aangesloten bij KIWA. Dat is een toonaangevende instelling voor inspecties op het gebied van inbraakbeveiliging en brandpreventie. Inbraakproof is sinds 2012 Politiekeurmerk-erkend. Onze medewerkers voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en betrouwbaarheid. U kunt ons Bedrijfscertificaat 2021 bekijken. 

  Ervaringen met het PKVW en Inbraakproof

  Ervaringen met het PKVW en Inbraakproof

  Jongejan
  12/11/2023
  8/10

  Prima service op korte termijn.

  Opvallende sterke punten

  Vriendelijke benadering . Verbeterpunten of tips: Reparatie niet alleen op vrijdag

  Mampaey
  08/11/2023
  10/10

  Uitstekend

  Opvallende sterke punten

  Goede hardwerkende monteur

  Rietbergen
  01/11/2023
  10/10

  Zeer vakkundige montage. Jan is duidelijk in zijn uitleg en werkwijze.

  Opvallende sterke punten

  Jan zijn vakmanschap en nette manier van werken. We zijn zeer tevreden.

  Jacqueline de Waard
  31/10/2023
  10/10

  Jan heeft hard gewerkt schoon en netjes, goede uitleg gegeven! Prettig in omgang.

  Opvallende sterke punten

  Jan werkt heel precies.

  Jos Nuijten
  26/10/2023
  10/10

  Prima voorlichting door Marc. De installatie door Jan was keurig. Duidelijke uitleg, hints en tips en alles werd keurig opgeruimd achtergelaten.

  Opvallende sterke punten

  Snelle afspraak, keurige oplevering.

  Bart Pluer
  04/10/2023
  10/10

  Uitmuntend

  Opvallende sterke punten

  - correct en snel, makkelijk digitaal een afspraak te maken - Jan werkt ordelijk en was stipt op tijd -Jan legde alles duidelijk uit wat ie ging doen en daarna hoe alles werkte -Hij werkte heel schoon. Liet geen zaagsel of stof achter -Heel prettig in de omgang en punctueel