Alarmsysteem woning

Direct op de hoogte van een inbraak of brand. Met elektronische beveiliging bent u volledig ‘in control’

Gratis advies-gesprek
Gratis advies-gesprek

Alarmsysteem huis detecteert en alarmeert

Elektronische beveiliging is de perfecte aanvulling op bouwkundige maatregelen. Elektronische beveiliging met vroegtijdige alarmering vergroot de kans dat een onverlaat wordt gepakt ‘op heterdaad’.

Met een slim alarmsysteem voor uw woning staat de inbraak- en brandbeveiliging van uw woning 24 uur per dag, 7 dagen per week ‘op scherp’. U ontvangt onmiddellijk een bericht op uw smartphone.

Als officieel erkend bedrijf levert Inbraakproof uw alarmsysteem voor in huis gebruiksklaar op. En de volledige controle en backup support waar gewenst. Wel zo geruststellend.

Gratis adviesgesprek

Beweging in beeld

De alarmsystemen voor woningen van Inbraakproof zijn modulair aan te passen. Afhankelijk van uw woonsituatie en uw wensen.

Er is een scala aan middelen om indringers snel en effectief te detecteren. De bekendste zijn bewegingsmelders. Maar er zijn ook magneetcontacten, trildetectoren, glasbreukmelders, watermelder, wandmelders en thermische melders.

‘Slimme’ fotodetectoren leggen zelfs meteen beelden van de inbraak vast. En draadloze rook- en CO2-melders bieden ook nog eens optimale brandbeveiliging. Zodat we u nooit uit de brand hoeven te helpen.

Het beste alarmsysteem in huis: Ajax alarmsystemen

Het Ajax-beveiligingssysteem scoort hoog in onze ogen. Het is een uiterst gebruiksvriendelijk en professioneel alarmsysteem voor in huis. En zeer flexibel aan te passen aan de omstandigheden en uw wensen. Het biedt ruimte aan wel honderd draadloze en bedrade componenten.

Alarmbewaking, een gerust gevoel

9.2 beoordelingen
9.2/10

Meer informatie ontvangen

 Wij reageren snel op uw aanvraag. Heeft het spoed, u kunt ons uiteraard direct (gratis) bellen op 0800-0084

  Wij helpen u verder

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)

  Optimale beveiliging met een professioneel alarmsysteem in uw woning

  Een inbreker heeft haviksogen. Hij ziet direct wanneer een woning adequaat is beveiligd. En hij weet: Dit gaat me tijd kosten, met een groter risico te worden betrapt.

  Neem daarom geen risico en laat een alarminstallatie in huis installeren.

  Alarm is enorm ‘verstorend’

  Een indringer wordt natuurlijk niet graag in de kraag gevat. Daarom doet hij er alles aan om onopgemerkt binnen te komen en zich snel uit de voeten te maken.

  Een alarm stoort hem enorm bij zijn criminele activiteiten. Ook loopt-ie de kans op beeld te worden vastgelegd. Een inbreker is geen liefhebber van ongevraagde selfies!

  Inbraaksignalering

  Een gokje wagen ligt niet zo in de aard van een inbreker. Hij observeert meestal eerst zorgvuldig waar hij de beste kans van slagen heeft. Zichtbare inbraaksignalering verkleint, net als goed hang- en sluitwerk, het risico van een inbraak aanzienlijk.

  En als het alarm afgaat, is dat voor de indringer het signaal om het hazenpad te kiezen. Gecertificeerde alarmsystemen zijn de beste oplossing om de beveiliging van uw woning te optimaliseren.

  Installateur én slotenspecialist

  Inbraakproof.nl is erkend adviseur leverancier en installateur van elektronische inbraaksignalering. Van relatief eenvoudige toepassingen tot zeer geavanceerde systemen voor bijzondere objecten. Ieder risiconiveau pakken wij met kennis van zaken aan.

  Wij bieden zowel bouwkundige als elektronische beveiliging. De installateur en slotenspecialist onder één dak.

  Veiligheid gewaarborgd

  Niet alleen voor een Politie Keurmerk Veilig Wonen bent u bij ons op het juiste adres. Inbraakproof.nl is ook bevoegd om een BORG-certificaat af te geven na het aanbrengen van een alarmsysteem.

  Veel verzekeraars geven korting op de premie voor de inboedelverzekering als u een BORG-certificaat kunt overleggen. En ú bent verzekerd van optimale beveiliging.