Slotenmaker Breda

Uw sloten in Breda laten vervangen? Inbraakproof is uw erkende slotenmaker in Breda. We geven eerlijk, persoonlijk en deskundig advies.

Direct een offerte
Direct een offerte

Ervaren slotenmaker Breda

Zijn uw huidige sloten toe aan vervanging? Of is er recent ingebroken en wilt u uw woning in Breda beter beschermen tegen ongenode gasten? Dan is het een verstandige keuze om een expert eens uw deur- en raamsloten te laten controleren.

Inbraakproof is uw erkende en gecertificeerde slotenmaker uit Oudenbosch, dagelijks werkzaam in de omgeving van Breda. Wij zorgen ervoor dat uw problemen goed en snel opgelost worden. Voor professioneel advies kunt u op ons rekenen.

Direct contact ->

 

Wanneer slot vervangen in Breda?

Inmiddels hebben wij meer dan 6.000 woningen en bedrijven voorzien van SKG-gekeurde sloten in West Brabant. Dit keurmerk toont de kwaliteit aan. Uw slot vervangen in Breda is voor u een uitdaging, voor onze specialisten dagelijkse kost. Routine is het echter nooit, want ieder slot is anders. Wist u dat een slot gemiddeld 10 jaar meegaat? Toch adviseren we om uw sloten regelmatig te laten controleren door een slotenmaker in Breda. Inbrekers zijn namelijk innovatief en verzinnen steeds weer nieuwe methodes om sloten open te breken.

Voordat we overgaan op het vervangen van uw slot, gaan we op zoek naar de oorzaak van het probleem. Op deze manier voorkomen we dat hetzelfde probleem zich nog een keer voordoet.

 

Voorkom inbraken en neem preventieve maatregelen

Zijn de sloten van uw woning of kantoor al voorzien van kerntrekbeveiliging? Het plaatsen en vervangen van moderne inbraakwerende sloten behoort tot onze specialiteiten. Ook met speciale inbraakvertragende sloten hebben onze slotenmakers in Breda ruime ervaring.

Goede sloten in combinatie met stevig hang- en sluitwerk schrikt inbrekers af. Het maakt uw pand onaantrekkelijk om in te breken. Preventieve maatregelen treffen is daarom aan te raden.

Gratis adviesgesprek ->

Overige diensten die wij als erkend slotenmaker Breda uitvoeren.

Naast het vervangen van uw slot, kunnen onze slotenmakers in Breda u ook advies geven over hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen conform het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Hierdoor neemt de kans op inbraak aanzienlijk af, maar tegenwoordig is alleen een keurmerk niet toereikend meer. We bieden u een totaaloplossing, een full-service op het gebied van sloten maken en vervangen.

Inbraakproof kijkt verder dan alleen het vervangen van onderdelen. Pak het meteen goed aan en laat de slotenspecialist van Breda uw huis in één keer optimaal beveiligen. Maak het ze niet te makkelijk en kies voor de diensten van Inbraakproof.

Neem vandaag nog contact op

9.2 beoordelingen
9.2/10

Als het gaat om het vervangen van sloten in Breda en omgeving, rekenen op de vakkundigheid en adviezen van Inbraakproof. Wilt u de huidige staat van uw sloten laten controleren door een erkend specialist? Neem direct contact op en maak een vrijblijvende kennismaking.

Tijdens deze afspraak zal de slotenmaker Breda, samen met u, alle sloten in en rondom uw woonhuis controleren. Ook de raamsloten krijgen daarbij de volle aandacht. Grondige inspectie tot in de puntjes. Op basis van deze inspectie krijgt u eerlijk, persoonlijk en deskundig advies.

  Wij helpen u verder

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)

  Ervaringen na het vervangen van sloten

  Ervaringen na het vervangen van sloten

  Dubbelman
  31/08/2023
  10/10

  Was goed

  Opvallende sterke punten

  Goed tevreden over levering en monteur

  Van Vossen
  24/08/2023
  10/10

  Prima werk geleverd.

  Opvallende sterke punten

  Monteur levert keurig werk af

  Christian Timmer
  23/08/2023
  10/10

  Vriendelijk en netjes werken

  Opvallende sterke punten

  De uitleg bij de inspectie was helder. Jan heeft vervolgens zeer netjes gewerkt. Hij is bovendien erg vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

  De Weerd
  23/08/2023
  8/10

  Deskundige inventarisatie. Vlot geholpen en goed uitgevoerd

  Opvallende sterke punten

  Geen overdreven verkoopverhaal, geen overbodige zaken geadviseerd.

  Elaine
  21/08/2023
  9/10

  Top service en kwaliteit

  Opvallende sterke punten

  Goed advies (woon-winkel pand dus veiligheid belangrijk) en de monteur zelf is echt een vakman. Er bleek een inbraakpoging geweest te zijn wat de vorige bewoners niet gemeld hebben. Dat had flink schade toegebracht, monteur heeft dit zeer netjes opgelost.

  Remco van Dongen
  17/08/2023
  10/10

  Prettige gesprekken en kundig werk

  Opvallende sterke punten

  Mocht iemand zijn sloten willen wisselen, dan zal ik Inbraakproof zeker adviseren! meer op https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/review/inbraakproof/8505328/