Camerabeveiliging voor uw woning

Een goed camerasysteem levert een perfect beeld. Is ongevoelig voor storingen en moeilijk te saboteren.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Professioneel camerasysteem inclusief montage

Camera’s hebben nooit een moment van onoplettendheid. Ze zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week waakzaam. De camerasystemen van Inbraakproof zijn professioneel en aan te passen naar  iedere woonsituatie.

Onze videosystemen zijn modulair en leveren bij daglicht en in het donker een beeld van superieure kwaliteit.

24/7 kleurenbeeld

Zo bieden we u 24/7 kleurenbeeld met de nieuwste camera’s.

Zo houdt u permanent in de gaten wat zich afspeelt buiten uw blikveld. En op uw smartphone, tablet of op een monitor ziet u wat er in uw woning of in de omgeving gebeurt en gebeurt is. Op elk moment en vanaf iedere plek op de wereld.

Vrijblijvend advies

De nieuwste bewakingstechnologie

Inbraakproof levert kwalitatieve camerasystemen, die eenvoudig te bedienen zijn. Superslim in techniek, simpel in gebruik.

Door middel van geluids-, warmte- of bewegingsdetectie worden indringers gesignaleerd. Daarbij kan het gaan om een poging tot inbraak, maar ook om vandalisme, intimidatie of stalking. Camera’s zijn ook nog eens een afschrikmiddel voor duistere figuren. Want die gasten blijven liever buiten beeld.

Slimme camera opnames

Wij installeren camerabeveiliging met de nieuwste technieken. Dit zijn Full HD IP camera’s die haarscherpe beelden opleveren. De camera’s maken gebruik van de Deep Learning technologie. Ze maken onderscheid tussen mensen, dieren, voertuigen en andere bewegende objecten.

Onze camerasystemen hebben oog voor uw veiligheid

9.2 beoordelingen
9.2/10

Wilt u meer informatie ontvangen?

Elektronische beveiliging vergt deskundig inzicht in de mogelijkheden. U kunt Inbraakproof altijd om advies vragen. Als u ons inschakelt, weet u zeker dat er snel werk wordt gemaakt van uw veiligheid. Dat begint meteen bij uw aanvraag.

  Wij helpen u verder

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)

  Camerabeveiliging door experts

  Het aanbod van camerabeveiliging voor woningen is erg groot. Welke keuze moet u maken? Een goed camerasysteem levert altijd en bij iedere lichtinval helder en scherp beeld. Is niet gevoelig voor (internet-)storingen en moeilijk te saboteren. Dat vergt de kennis van een expert.

  Wie niet weg is, is gezien

  • De wijsheid van een ouderwets kinderspelletjes: Wie niet weg is, is gezien. Met videobewaking in of aan uw huis of garage ziet u altijd en overal of er iemand rondwaart met kwaad in de zin.
  • De beelden worden vastgelegd. Voor later gebruik.

  Kwestie van vertrouwen

  • Als gerenommeerd inbraak beveiligingsbedrijf doen we wat nodig is. En laten we achterwege wat overbodig is. Onze certificering voor alarmsystemen (BORG-E) staat  garant voor een eerlijk aanbod.
  • En vervolgens op de vakkundige installatie en professionele service van Inbraakproof.