Camera installatie

Een goed camerasysteem levert altijd en bij iedere lichtinval helder en scherp beeld. Liefst in kleur. Is niet gevoelig voor storingen of sabotage. Dat vergt de kennis van een expert.

Vrijblijvende offerte
Vrijblijvende offerte

Camerabewaking laten installeren

Inbraakproof heeft meer dan 10 jaar ervaring in het installeren van cameraoplossingen bij woningen en bedrijf. We zoeken met onze klanten altijd naar de ideale verhouding tussen de wensen, mogelijkheden en budget. Als erkend camerabewaking installateur ontzorgen wij u vervolgens van a-z.  Voor nu en in de toekomst.

Als u ons inschakelt, weet u zeker dat er snel werk wordt gemaakt van uw veiligheid. Dat begint meteen bij uw aanvraag.

Haarscherp beeld, dag én nacht

De camerasystemen van Inbraakproof zijn modulair. Compleet aan te passen voor een optimale beveiliging van iedere woonsituatie. Door middel van bewegingsdetectie worden indringers gesignaleerd en geregistreerd. Daarbij kan het gaan om een poging tot inbraak, maar ook om vandalisme, intimidatie of stalking. Laat jouw camera installeren door de experts van Inbraakproof.

Onze 24/7 kleurenbeeld camera’s zijn ook nog eens een afschrikmiddel voor duistere figuren. Want die gasten blijven liever buiten beeld.

Gratis adviesgesprek ->

IP netwerk camera’s

Adequaat én betaalbaar

 • Wat is het beste (en best betaalbare) camerasysteem? Die vraag is eigenlijk eenvoudig te beantwoorden: De juiste componenten op de juiste plek.
 • Een professionele camera installateur streeft naar een optimale budget/ mogelijkheden verhouding. Met die insteek is camerabeveiliging is niet meer alleen weggelegd voor  luxueuze villa’s.

Van 1 camera tot een heel netwerk

 • Bij een gewoon woonhuis kan de installatie van één camera al voldoende bijdragen aan een extra stukje beveiliging. Bijzondere objecten met een hoog risicogehalte vergen meer integratie.
 • Wij denken graag met u mee. Of beter nog, we bieden graag de oplossingen die het beste passen bij uw behoefte aan veiligheid.
Vrijblijvende offerte ->

Wat vinden onze klanten van ons

Wat vinden onze klanten van ons

Dubbelman
31/08/2023
10/10

Was goed

Opvallende sterke punten

Goed tevreden over levering en monteur

Van Vossen
24/08/2023
10/10

Prima werk geleverd.

Opvallende sterke punten

Monteur levert keurig werk af

Christian Timmer
23/08/2023
10/10

Vriendelijk en netjes werken

Opvallende sterke punten

De uitleg bij de inspectie was helder. Jan heeft vervolgens zeer netjes gewerkt. Hij is bovendien erg vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

De Weerd
23/08/2023
8/10

Deskundige inventarisatie. Vlot geholpen en goed uitgevoerd

Opvallende sterke punten

Geen overdreven verkoopverhaal, geen overbodige zaken geadviseerd.

Elaine
21/08/2023
9/10

Top service en kwaliteit

Opvallende sterke punten

Goed advies (woon-winkel pand dus veiligheid belangrijk) en de monteur zelf is echt een vakman. Er bleek een inbraakpoging geweest te zijn wat de vorige bewoners niet gemeld hebben. Dat had flink schade toegebracht, monteur heeft dit zeer netjes opgelost.

Remco van Dongen
17/08/2023
10/10

Prettige gesprekken en kundig werk

Opvallende sterke punten

Mocht iemand zijn sloten willen wisselen, dan zal ik Inbraakproof zeker adviseren! meer op https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/review/inbraakproof/8505328/

Offerte camerabewaking

9.2 beoordelingen
9.2/10

Wij horen graag hoe wij u verder kunnen helpen. Als u ons inschakelt, weet u zeker dat er snel werk wordt gemaakt van uw veiligheid. Dat begint meteen bij uw aanvraag.

  Wij helpen u verder

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)