Camera installatie

Een goed camerasysteem levert altijd en bij iedere lichtinval helder en scherp beeld. Liefst in kleur. Is niet gevoelig voor storingen of sabotage. Dat vergt de kennis van een expert.

Vrijblijvende offerte
Vrijblijvende offerte

Camerabewaking laten installeren

Inbraakproof heeft meer dan 10 jaar ervaring in het installeren van cameraoplossingen bij woningen en bedrijf. We zoeken met onze klanten altijd naar de ideale verhouding tussen de wensen, mogelijkheden en budget. Als erkend camerabewaking installateur ontzorgen wij u vervolgens van a-z.  Voor nu en in de toekomst.

Als u ons inschakelt, weet u zeker dat er snel werk wordt gemaakt van uw veiligheid. Dat begint meteen bij uw aanvraag.

Haarscherp beeld, dag én nacht

De camerasystemen van Inbraakproof zijn modulair. Compleet aan te passen voor een optimale beveiliging van iedere woonsituatie. Door middel van bewegingsdetectie worden indringers gesignaleerd en geregistreerd. Daarbij kan het gaan om een poging tot inbraak, maar ook om vandalisme, intimidatie of stalking. Laat jouw camera installeren door de experts van Inbraakproof.

Onze 24/7 kleurenbeeld camera’s zijn ook nog eens een afschrikmiddel voor duistere figuren. Want die gasten blijven liever buiten beeld.

Gratis adviesgesprek ->

IP netwerk camera’s

Adequaat én betaalbaar

 • Wat is het beste (en best betaalbare) camerasysteem? Die vraag is eigenlijk eenvoudig te beantwoorden: De juiste componenten op de juiste plek.
 • Een professionele camera installateur streeft naar een optimale budget/ mogelijkheden verhouding. Met die insteek is camerabeveiliging is niet meer alleen weggelegd voor  luxueuze villa’s.

Van 1 camera tot een heel netwerk

 • Bij een gewoon woonhuis kan de installatie van één camera al voldoende bijdragen aan een extra stukje beveiliging. Bijzondere objecten met een hoog risicogehalte vergen meer integratie.
 • Wij denken graag met u mee. Of beter nog, we bieden graag de oplossingen die het beste passen bij uw behoefte aan veiligheid.
Vrijblijvende offerte ->

Wat vinden onze klanten van ons

Wat vinden onze klanten van ons

Hans Bruysters
20/02/2023
10/10

We zijn zeer tevreden, zowel met het advies als de montage van e.e.a. er wordt zeer schoon gewerkt!!!

Opvallende sterke punten

Totaal geen troep bij montage!

Frans Brouwers
16/02/2023
9/10

Prima werk geleverd

Opvallende sterke punten

Goed en vakkundig werk

Snoek vd
16/02/2024
10/10

Vriendelijke monteur, werkzaamheden netjes uitgevoerd en na werkzaamheden de nodige uitleg gegeven (oa kleine dingen waar je niet aan denkt maar wel een verschil kunnen maken). Bedankt!

Opvallende sterke punten

Goede uitleg en tips gegeven

Frie Snoek
10/02/2024
10/10

Dik tevreden met de vakkundige manier waarop monteur Jan afgelopen woensdag en nog een paar uur op donderdag alles geïnstalleerd heeft. Tussendoor af en toe overleg. Bovendien een gezellige mens om mee te kletsen tussen het werken door. Alles wordt schoon opgeleverd.

Opvallende sterke punten

De monteur.

Hof
04/02/2024
10/10

Installatie camera’s en intercomsysteem is zeer netjes uitgevoerd.

Opvallende sterke punten

Eerlijk en Integer

Fam. v. Gorp
30/01/2024
8/10

Monteur Jan heeft bij ons de nieuwe sloten keurig gemonteerd, hij werkt netjes.

Opvallende sterke punten

Verbeterpunten of tips: Afspraak niet helemaal duidelijk

Offerte camerabewaking

9.2 beoordelingen
9.2/10

Wij horen graag hoe wij u verder kunnen helpen. Als u ons inschakelt, weet u zeker dat er snel werk wordt gemaakt van uw veiligheid. Dat begint meteen bij uw aanvraag.

  Wij helpen u verder

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)