Home  ›  Advies

Advies. Risico versus veiligheid. Wij schatten het voor u in

PKVW en VRKI- Hoge klassen inspecties voor woning en bedrijf. Inbraakproof geeft integraal beveiligingsadvies

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Advies voor Woning en Bedrijf

U hoeft niet regelmatig naar Opsporing Verzocht te kijken, om te weten dat beveiliging van uw huis geen overbodige luxe is. Hoe kunt u zich beschermen tegen inbraak, laat staan een overval? Het aanbod aan beveiligingsproducten is groot. Maar iedere woning en ieder bedrijf is uniek en vraagt maatwerk. De juiste beveiliging op de juiste plek. Dat vereist inzicht en ervaring.

Gelukkig heeft Inbraakproof ruime ervaring in

 • Bouwkundige beveiliging
 • Alarmbeveiliging
 • Camerabeveiliging
 • Toegangscontrole

Inspecties op locatie

De veiligste weg is om Inbraakproof een inspectie te laten uitvoeren. We krijgen hiervoor veel directe aanvragen. Maar ook gemeenten en zorgorganisaties sturen hun bewoners/ cliënten een brief om ze hierom attent te maken. Die (directe) aanbeveling zegt veel over het vertrouwen dat overheden en instanties in ons hebben.

Na een grondige inspectie kunt u erop bouwen dat wij u een passend voorstel doen. En de maatregelen die wij treffen volgens deze normen u optimaal beschermen tegen inbraak, brand en insluipers.

Gratis adviesgesprek

 

Opgeleid voor hoger risico analyse

Duurdere woningen en bedrijven vallen in bepaalde risicoklassen. Die bepalen welke beveiligingsmaatregelen nodig zijn. Verzekeraars eisen meestal een navenant beveiligingsniveau conform de VRKI-klassen op bouwkundig gebied (VRKI-B) en elektronische beveiliging (VRKI-E).

Naarmate de risico’s groter zijn, worden uiteraard ook meer eisen gesteld. Daarom zijn de VRKI-normen in vier klassen verdeeld; 1 t/m 4, waarbij 4 het hoogste niveau van beveiliging aangeeft. Als erkend beveiligingsbedrijf treft Inbraakproof de noodzakelijke maatregelen tot en met het hoogste niveau. Vraag een offerte aan.

‘Turn-key’ advies en installatie

Bedrijfspanden, variërend van fabriekshallen tot kantoren en showrooms, zijn vaak door hun complexe architectuur en ligging inbraakgevoelig.

Naast essentiële bouwkundige voorzieningen, zijn cameratoezicht, toegangscontrole en alarmering onvermijdelijk geworden. Inbraakproof geeft een integraal beveiligingsadvies. En levert de installatie ’turn-key’ op. Naast deze ontzorging staan we uiteraard garant voor de service na de oplevering.

Direct een offerte

Waarover wilt u advies

9.1 beoordelingen
9.1/10

Vul hieronder uw gegevens in en dan nemen we zsm contact met u op.

  Wij helpen u verder

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)  Ervaringen van onze klanten

  Ervaringen van onze klanten

  Gert-Jan Witteveen
  05/01/2023
  10/10

  Keurig afgewerkt. Alles schoon en zelfs het afval gescheiden.

  Opvallende sterke punten

  Schoon en netjes.

  Beppie Toet
  04/01/2023
  10/10

  Allereerst een gedegen advies waar ruim de tijd voor wordt genomen. Je krijgt gelijk een offerte zodat je weet waar je aan toe bent. Is er akkoord dan kan er direct een datum ingepland worden voor het verrichten van de werkzaamheden. Keurig op tijd verschijnt vervolgens Jan, een hele precieze en zeer ervaren monteur. Werkt alles keurig af en laat beslist geen sporen achter. Chapeau voor het totaalplaatje!

  Opvallende sterke punten

  Het hele traject van adviesgesprek tot uitvoering loopt van het begin tot het eind gesmeerd

  Mark Beirnaert
  13/12/2022
  8/10

  Inbraakproof heeft ons goed geadviseerd inzake het veiliger maken van ons huis. Ook de montage is op een vakkundige manier gebeurd en met professioneel materiaal.

  Opvallende sterke punten

  Geen gedoe, betrouwbaar werk afgeleverd en ons ook tegemoet gekomen bij verzoeken.

  Karremans
  12/12/2022
  8/10

  Werkt netjes.

  Opvallende sterke punten

  Deskundigheid. Monteur werkt continu door.

  G Clerx
  30/11/2022
  10/10

  Erg positief

  Opvallende sterke punten

  Er wordt duidelijk gecommuniceerd wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Het advies is vrijblijvend. De plaatsing is bijzonder netjes uitgevoerd met veel oog voor de kleine...

  Peter von Meijenfeldt (particulier)
  23/11/2022
  9/10

  Prima dienstverlening. Snelle en goede afwikkeling en service.

  Opvallende sterke punten

  Goed op de situatie toegesneden advies zonder iets aan te smeren