Home  ›  Raambeveiliging

Raambeveiliging

Fijn en onbezorgd wonen begint bij goede beveiliging. Raambeveiliging tegen inbraak op maat.

 

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek
Installatie raambeveiliging door Inbraakproof

Raam beveiligen volgens de laatste eisen en standaarden

Helaas wordt raambeveiliging net zoals het beveiligen van achterdeuren vaak over het hoofd gezien. Niet alleen zijn deuren favoriet bij inbrekers, ramen vormen een goed alternatief om binnen te dringen. In maar liefst 34% van alle gevallen zijn het ramen die als opening dienen voor ongenode gasten. Het belang van kwalitatieve deurbeveiliging is overduidelijk. Om het Politie Keurmerk Veilig Wonen te krijgen dienen uw ramen goed beveiligd te zijn.

Als erkend en gecertificeerd beveiligingsbedrijf mogen wij deze certificaten uitreiken. Inbraakproof is uw betrouwbare partner op het gebied van beveiliging. Onze krachten liggen in het adviseren, leveren en installeren van diverse veiligheidsmaatregelen, waaronder raambeveiliging.

Gratis adviesgesprek

Waarom is raambeveiliging belangrijk?

In veel gevallen hebben de ramen in een woning een relatief dun kozijn, waardoor ze makkelijk te forceren zijn voor inbrekers. Goede inbraak beveiliging voor uw raam kan de kans op succesvol binnentreden aanzienlijk verminderen of zelfs volledig voorkomen. Sloten en andere mechanismen hebben een vertragende werking. Hoe langer het duurt voordat een raam openbreekt, hoe groter de kans is dat de dader wordt opgemerkt. Door uw raam te beveiligen geeft u inbrekers geen kans om zomaar binnen te komen. Dit bespaart u veel ellende, kosten en stress. Ook verhoogt het uw eigen veiligheidsgevoel. Met een gerust hart verlaat u uw woning, zonder zorgen over mogelijke inbraak.

 

Installatie raambomen

Raambeveiliging met tralies zorgen voor extra veiligheid

Ramen in huis zijn essentieel. Ze zorgen voor goede ventilatie en voor meer natuurlijk lichtinval. Een woning of pand zonder ramen is niet voor te stellen. Toch brengen ze wel een aantal risico’s met zich mee. Ramen zijn gevoelig voor inbraken. Er wordt vaak gezegd dat een opening van 15 cm al genoeg om in een woning binnen te dringen. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen die inbraak moeten tegengaan. Zo zijn er speciale tralies en barrièrestangen ontwikkeld. Deze zorgen voor extra beveiliging, zonder dat u hoeft in te leveren op licht en frisse lucht. Benieuwd of raambeveiliging met tralies een geschikte uitkomst is voor uw woning? Neem contact met ons op. We onderzoeken en adviseren de beste opties in uw situatie.

Veiligheid in de breedste zin van het woord, daar maken wij ons hard voor

9.2 beoordelingen
9.2/10

Bescherm uw familie, eigendommen en huis

Bij het beveiligen van een pand of woning komt veel kijken. Waar bevinden zich de ‘zwakke’ plekken? Welke plekken zijn het meest belangrijk om te beveiligen? En hoe kan ik mijn huis en ramen optimaal beveiligen? Laat dit nu precies onze expertise zijn. Om een goede inschatting te maken van de situatie komen we langs bij u op locatie. We brengen in kaart waar de beveiliging beter kan en voeren deze verbeteringen ook uit. Alle componenten kunnen wij vakkundig en snel installeren. Bij ons vindt u alles onder één dak, wel zo prettig.

  Wij helpen u verder

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)

  Inbraakproof geeft advies

  Wilt u meer informatie over raambeveiliging? Graag geven wij u eerlijk advies over de juiste beveiliging voor uw huis. Neem direct contact met ons op en plan een vrijblijvend adviesgesprek in. We zijn telefonisch bereikbaar op 0800-0084 en per mail via info@inbraakproof.nl.