Home  ›  Veilig bedrijf

Veilig bedrijf

Een veilig bedrijf is een zaak van vertrouwen en preventie. Maak van beveiliging geen sluitpost.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Laat bedrijfsbeveiliging onze zorg zijn

Als ondernemer of manager weet van u van aanpakken. Het laatste waar u mee bezig wilt zijn, is ongenood bezoek. Helaas worden toch veel bedrijven geconfronteerd met professionele inbrekers of insluipers. Figuren die níet hard voor hun geld willen werken en uw spullen jatten.

Inbraakproof is erkend installateur van goedgekeurd hang– en sluitwerk, camerabewaking, alarmsystemen en toegangscontrole. Alles in één hand om inbraakbeveiliging voor bedrijven te verzorgen.

 

Inbraakbeveiliging voor bedrijven: Speel op zeker

De risicoklasse van uw bedrijf hangt af van de attractiviteit van de aanwezige goederen en inventaris. Verzekeraars en beveiligingsbedrijven hanteren hiervoor de VRKI 2.0 De VRKI is een instrument om het inbraakrisico van woningen en bedrijfspanden te bepalen.

Inbraakpreventie is dan ook geen kansspel. Daarvoor zijn de risico’s te groot. Speel op zeker en schakel ons in. Wij maken voor u een gericht plan van aanpak.

Bedrijfsbeveiliging blijft een kwestie van vertrouwen

 • Als gerenommeerd beveiligingsbedrijf doen we alleen wat er echt nodig is
 • Conform de VRKI-norm voor bouwkundige en elektronische maatregelen
 • U kun rekenen op vakkundige installatie en professionele service (klantwaardering 9,1)
 • Behalve voor uw veiligheid hebben we ook oog voor uw budget!
Gratis adviesgesprek

Uw veiligheid is onze business

9.2 beoordelingen
9.2/10

Laat uw zorg maar aan ons over

,,It’s none of your business.” Dat geldt beslist voor uw bedrijfsvoering, die laten we uiteraard volledig aan u. Maar met de beveiliging van uw bedrijf bemoeien we ons graag. Niet alleen omdat het onze business is. Het is ook onze passie.

 

 

  Wij helpen u verder

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)

  Samen naar een veilige werkomgeving

  Goede bedrijfsbeveiliging sluit aan op de risico’s. En bestaat altijd uit een combinatie van acties: bouwkundige, organisatorische, elektronische, meeneembeperkende maatregelen.

  Geen kruimeldieven

  Volgens het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) krijgt ruim 40% van de ondernemers te maken met inbraak. Dat zijn doorgaans geen kruimeldieven. De ‘professionals’ weten dat ze bij bedrijfspanden, kantoren en winkels sneller voor verrassingen komen te staan. Daarom bereiden ze hun ‘zaakjes’ goed voor.

  Bedrijfsbeveiliging is geen bingo

  Een ondernemer weet van aanpakken. Producten of diensten ontwikkelen, nieuwe afzetmarkten aanboren, kansen pakken. Het laatste waar u mee bezig wilt zijn, is ongenood bezoek. Daartegen brengen de experts van Inbraakproof hun professionaliteit in de strijd.

  Inbreker man van de klok

  De ervaren inbreker is een man van de klok. Hij kent de openingstijden en eventuele beveiligingsrondes. Hij weet waar het personeel in- en uitgaat. En hij heeft precies in de gaten wanneer welke plekken onbemand zijn. Bij Inbraakproof doen we niet aan gedachtenlezen. Maar we weten wel hoe een inbreker denkt. En we steken krachtdadig een stokje voor zijn snode plannen.

  Zaak van vertrouwen

  De crimineel die uw bedrijf aanvalt, is uit ander hout gesneden dan de gelegenheidsdief. Hij bedient zich van professionele methodes en gereedschap. Uw bedrijf beveiliging moet afgestemd zijn op het bijbehorende risico. Bij Inbraakproof weten we dat goed in te schatten. De beveiliging van uw onderneming is voor ons een zaak van collegiaal vertrouwen.

   

  Persoonlijk en eerlijk advies? Neem contact op

  We gaan graag met u het gesprek aan om te kijken hoe we uw bedrijf optimaal kunnen beveiligen. Wij maken ons hard voor de bedrijfsbeveiliging van uw organisatie. Meer weten over onze diensten of behoefte aan professioneel advies? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag persoonlijk verder.