Slimme deurbel

Deur veilig openen? Intercomsystemen en slimme deurbellen houden gespuis buiten uw huis

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Zien wie er voor de deur staat met een slimme deurbel met camera

De koerier met een pakje voor de buren, de collectant, huishoudhulp en wijkverpleging. Het is druk aan de voordeur tegenwoordig. Helaas staan er niet altijd mensen met de beste bedoelingen. De politie waarschuwt hiervoor.

Gelukkig zijn er nu oplossingen zodat u altijd kunt zien wie er aanbelt. U kunt met die persoon praten. En naderhand ook bekijken wie er voor de deur stond. Dát is mogelijk met een slimme deurbel. Samen met slimme sloten, zodat u zelf geen sleutel meer nodig hebt om binnen te komen en de deur voor iemand op afstand kan openen.

Wij gaan mee met de snel bewegende beveiligingsbranche. Blijven op de hoogte van de innovaties. Om u van goed advies te voorzien.

Gratis adviesgesprek

‘Slimme’ sloten, zonder sleutels

Dat veiligheid en gebruiksgemak hand in hand kunnen gaan, bewijzen de nieuwe generaties sleutelloze sloten.

De slimme sloten van de slotenfabrikanten Loqed en DOM kunt u via uw smartphone op afstand vergrendelen en ontgrendelen. Zo kunt u familie, buren en vrienden op afstand binnenlaten. Ooit waren dat toekomstdromen, nu is het realiteit.

Dus: Be smart. Maak uw leven nog veiliger én makkelijker.

Slimme deurbel: DOM Tapkey & Yale Linus meets Hikvision

Maak kennis met de nieuwste generaties slimme deurbellen en sloten. Zoals het elektronische DOM Tapkey slot en de Loqed, dat u eenvoudig bedient met uw smartphone of sleutelhanger of zelfs sleutelloos. Waarmee u ook anderen toegang verleent. Uiteraard alleen nadat u op een scherm gezien heeft dat het veilig is.

Weten wat voor u de beste combinatie is?

Gratis adviesgesprek

Veilig van hier tot Tokio

Het slimme deurslot van Loqed is ontworpen om veilig en comfortabel te genieten van uw huis. Het uiterst betrouwbare slot geeft u volledige controle over de toegang van uw woning.

Smartphone als sleutel

De elektronische  DOM Tapkey is een digitale knopcilinder die u heel eenvoudig bedient met de Tapkey app op uw smartphone of met een lichtgewicht  ’tag’. Na verlies hoeft u niet alle cilinders te vervangen. De sterke versleuteling van de digitale sloten geeft hackers geen kans.

Bovendien bieden ook deze sloten meteen toegangscontrole. Want u kunt uitlezen wie er wanneer binnen is geweest

Hikvision 2e generatie IP Intercom

Zien wie er bij u aanbelt. Overdag, maar vooral in het duister. De Hikvision Intercom-serie levert haarscherpe, live beelden in kleur. U ziet de bezoeker op een 7- of 10- inch touchscreen en op uw smartphone. Via de tweeweg audio-verbinding kunt u met hem of haar spreken. U kunt de oproepen ook op een later tijdstip beluisteren en de beelden bekijken. En de deur openen.

De specialisten van Inbaakproof.nl laten het Hikvision systeem geheel aansluiten op uw wensen. Bijvoorbeeld door een connectie met een elektronisch slot. Of door het integreren van meerdere Hikvision camera’s en recorders. Kies voor een slimme deurbel zonder abonnement of mét abonnement en ben altijd en overal ‘in control’.

Een goed slot opent de deur naar veiligheid

9.2 beoordelingen
9.2/10

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

Bij Inbraakproof.nl houden we van slim en ‘smart’, maar ook van snel. Na uw aanvraag heeft uw veiligheid onze aandacht. Wij reageren snel op uw aanvraag. Heeft u spoed, dan komen we binnen enkele dagen bij u langs en krijgt u direct een uitgewerkt voorstel.

Vul het formulier in of bel ons op 0800-0084

 

    Wij helpen u verder

    Ik ben:

    Aanhef

    Hoe kunnen we u bereiken?

    (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)