Afweren. Sluit uw bedrijf af met de juiste bouwkundige beveiliging

Gelegenheid maakt de dief. Geef ze die kans niet. U bent ondernemer, geen puinruimer, toch?

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Oog voor zwakke plekken

Inbrekers bij bedrijven gaan niet over één nacht ijs. Ze observeren het pand en de omgeving. Waar kan ik aanvallen; buitendeuren, ramen, lichtkoepels en daken?

Bouwkundige maatregelen (volgens de VRKI regeling) zijn voor elk pand uniek. Denk aan het juiste hang- en sluitwerk (SKG***): sloten, strips, glas, barrières, rolluiken en kluizen.

Alles met als doel indringers te vertragen. En daar hebben wij als erkend bedrijf oog voor.

Gratis adviesgesprek

Geen goede sloten: Kop of munt

Laat de kans op een inbraak geen kop of munt zijn. Ruim 40 % van de ondernemers krijgt ermee te maken. En dan staat er meer op het spel dan diefstal van goederen. Zoals de ontvreemding of vernietiging van cruciale bedrijfsgegevens. Het kan u ook klanten kosten en leiden tot claims. En het uitlekken van gevoelige informatie kan u reputatieschade berokkenen.

Neem ons eerste advies alvast aan: Inbraakpreventie moet geen dubbeltje op zijn kant zijn.

Gradaties in beveiliging

De beveiliging van een bedrijfspand vereist het opstellen van een goed plan. Welke bouwkundige maatregelen zijn waar nodig. Dat moet deskundig gebeuren zodat de risico’s worden geminimaliseerd en de kosten zo beperkt mogelijk blijven.

Verzekeraars verlangen een  bouwkundige kwaliteit. De VRKI-normen geven de mate van inbraakwerendheid aan. Welke klasse (van 1 tot en met het hoogste niveau: 4) op uw bedrijf van toepassing is, hangt uiteraard af van de risico’s.

Inbraakproof.nl installeert tot en met de hoogste graad van beveiliging.
Zodat u verzekerd bent van optimale bescherming.

Gratis adviesgesprek

Kwestie van vertrouwen

 • Als slotenmakers van huis uit, kloppen wij onszelf wel een beetje op de borst als expert in bouwkundige inbraakpreventie. Bouwkundige beveiliging vormt altijd een eerste horde die een inbreker moet nemen
 • Beveiligen is een kwestie van vertrouwen. Een bedrijf dat uw hele bedrijf in ogenschouw neemt, u het hemd van het lijf vraagt en vervolgens de inbraakpreventie installeert, moet natuurlijk op en top te vertrouwen zijn.
 • Als u de opdracht gunt, moet u vanaf het begin af aan een goed gevoel geven, is ons uitgangspunt. De naam Inbraakproof staat borg voor integriteit en betrouwbaarheid: 100 % transparantie, 100 % zekerheid.
 • Maak vrijblijvend kennis op 0800-0084

Iedere minuut telt

De ervaring leert dat criminelen bedrijfspanden vaak te lijf gaan met grof geschut zoals professioneel gereedschap. Ze gaan verder dan bij woonhuizen., zoals binnendringen via het dak.

Criminelen hebben een bloedhekel aan sloten omdat ze hun ‘werkzaamheden’ ernstig vertragen. En ook bij inbraken geldt: Iedere minuut vertragen telt!

Uitdagingen gaan we aan

Bouwkundige maatregelen vormen altijd de eerste stap in bedrijfsbeveiliging. Elektronische voorzieningen zorgen voor aanvullende zekerheid. En voor optimale flexibiliteit en gebruiksgemak voor uzelf en uw personeel. Wij adviseren graag over de opties van intercom- en camerasystemen, toegangscontrole en alarmering.

Elk object dat onze adviseurs bezoeken, blijkt altijd weer uniek. Uitdagingen gaan we graag aan. Om vervolgens de juiste oplossingen aan te dragen. Tot genoegen van de klant. En ongenoegen van degene die we liever als onbekende houden.

Goede sloten sluiten de inbreker buiten

9.2 beoordelingen
9.2/10

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

Inbraakproof gaat voortvarend aan de slag met uw veiligheid.
Dat begint meteen bij uw aanvraag waarop we snel reageren.

Direct geholpen worden? Bel 0800-0084

 

  Wij helpen u verder

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)