Huis beveiligen

Uw huis beveiligen tegen woninginbraak? Kies voor SKG goedgekeurd hang- en sluitwerk. Effectief tegen iedere dief.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Uw huisbeveiliging op orde?

De meeste inbraken zijn het werk van gelegenheidsinbrekers en veelplegers. Hun oog valt als eerste op slecht beveiligde woningen en garages. Met een schroevendraaier, nijptang en een stukje ijzerdraad komen ze al een heel eind. Al gaan ze steeds brutaler te werk. Een vergaande sabotage methode is bijvoorbeeld het ‘kerntrekken (video)’.

Een gemiddelde inbraakpoging duurt maar 30 seconden! Gecertificeerd hang- en sluitwerk op deuren, ramen en lichtkoepels schrikt kwaadwillenden af. En vergeet ook uw garagedeur beveiliging niet. Een inbreker kiest de weg van de minste weerstand. En weerstand is juist waar wij voor zorgen! Inbraakproof is uw betrouwbare partner in het beveiligen van uw huis.

Gratis adviesgesprek

Houd gespuis buitenshuis

Inbrekers hebben geen trek in goede huisbeveiliging. Dan gaan ze uw deur liever voorbij. Onze experts zien in één oogopslag wat de zwakke plekken zijn in uw huis. Daarom is deur- en raambeveiliging onmisbaar. Ze kijken ook naar de verlichting rondom en hoe het zicht is bij de voordeur. Bovendien besteden ze aandacht aan de brandveiligheid in uw woning. Punten die ook nodig zijn voor het officiële Politiekeurmerk-certificaat. Voor attractieve woningen is soms een hogere beveiligingsgraad nodig. Een bouwkundige aanpak conform de VRKI.

Woninginbraakmethoden

Goede sloten, een wijs besluit

9.2 beoordelingen
9.2/10

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

Inbraakproof.nl gaat voortvarend aan de slag met uw veiligheid. Dat begint meteen bij uw aanvraag.  Wij reageren snel op uw aanvraag. Heeft het spoed, dan komen we binnen enkele dagen bij u langs en krijgt u direct een uitgewerkt voorstel. En u kunt ons uiteraard direct (gratis) bellen op 0800-0084.

  Wij helpen u verder

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)

  Inbraak is inbreuk op uw privéleven

  Een woningbraak is een ingrijpende gebeurtenis. Niet alleen door het verlies van waardevolle of dierbare spullen. Maar ook door alle bijkomende rompslomp. Vreemden zijn in uw privéomgeving geweest, hebben uw lades opengetrokken en uw foto’s gezien. Uw woning beveiligen helpt u deze ervaringen voorkomen.

   

  Aantal inbraken kan omlaag

  De afgelopen jaren registreert het Centraal Bureau voor de Statistiek gemiddeld zo’n 4.000 woninginbraken per maand. Gedurende 2020 was er een aanzienlijke daling, maar dat had alles te maken met de coronacrisis. Het aantal inbraken kan nog verder omlaag door de juiste maatregelen te nemen volgens de normen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

  Samen beveiligen we uw huis tegen inbraak

  Inbraakproof is leverancier en installateur van sloten, dievenklauwen en raamsluitingen die voldoen aan de hoogste normen voor inbraakpreventie. Dus met SKG-kwaliteit getest op sterkte en duurzaamheid. Naast het Politiekeurmerk hanteren wij ook de VRKI norm voor bouwkundige inbraakbeveiliging. Dat houdt in dat wij periodiek en onafhankelijk worden getoetst op alle benodigde kwalificaties en u de hoogste kwaliteit zullen bieden.

  Een extra stap. Elektronische beveiliging

  Als de bouwkundige beveiliging niet toereikend is, kunnen aanvullende maatregelen nodig zijn. Dan zijn er extra huis beveiligingssystemen te realiseren zoals elektronische alarmering, intercom– en camerasystemen. Ook voor objecten die in de hogere risicoklassen vallen zijn er aanvullende eisen vanuit de verzekeraar van uw inboedel.

  Veiligheid begint bij vertrouwen

  Beveiligen is een kwestie van vertrouwen. Een bedrijf dat bij u thuiskomt en uw hele woning checkt op potentiële risico’s voor een inbraak en vervolgens de sloten levert, moet vanzelfsprekend op en top te vertrouwen zijn. Met Inbraakproof in zee gaan, moet u vanaf het begin af aan een goed gevoel geven, is ons uitgangspunt.

  Niets voor niets mogen wij alle erkende beveiligingscertificaten afgeven. En waarom denkt u dat veel gemeenten een unieke samenwerking met ons aangaan en wij voor de overheid mogen beveiligen? Inbraakproof staat borg voor integriteit en betrouwbaarheid.