Home  ›  Installatie

Installateur inbraakbeveiliging

Veilige sloten, camera’s, alarm en toegangscontrole. Inbraakproof.nl doet het allemaal. En altijd met meesterschap.

Direct een offerte
Direct een offerte

Ervaren slotenmakers

Sloten zijn er in vele soorten en maten, en bestaan al sinds het oude Egypte. Zo lang draaien wij nog niet mee.. Maar wel lang genoeg om alle finesses van het vak te kennen. Een driepuntssluiting monteren bijvoorbeeld is een precieze klus. En dat geldt ook voor andere meerpuntssluitingen. Het vergt ervaring om de inkepingen voor het slot in een deur te frezen. Dat kunt u het beste overlaten aan de vakman.

De afgelopen tien jaar heeft Inbraakproof ruim 6.000 woningen en bedrijven voorzien van sloten met een SKG-keurmerk, wat betekent dat ze kwalitatief hoogwaardig zijn. Onze gediplomeerde monteurs zijn bedreven slotenmakers. ‘Onmogelijk’ komt in hun toolbox niet voor. Ze staan voor kwaliteit. Per slot van rekening.

Installateur van toegangscontrole, alarm en camerasystemen

Gelegenheidsdieven, ‘professionele inbrekers’, oplichters met babbeltrucs en overvallers. Voor sommige criminelen en bepaalde situaties zijn bouwkundige maatregelen niet afdoende. Elektronische beveiliging biedt dan alle denkbare oplossingen. Inbraakproof is niet alleen slotenmaker van huis uit, maar is ook specialist in  intercom-installaties en systemen voor alarmering, camerabeveiliging en slimme sloten.

Onze installateurs staan technisch en digitaal hun mannetje. De unieke combinatie van erkend slotenmaker en technisch beveiligingsbedrijf geeft ons een onderscheidende positie in de markt. Installeren mét erkenning. En zónder bla bla.

Vrijblijvend advies ->

Politiekeurmerk en BORG-B erkend

De juiste bouwkundige beveiliging zorgt ervoor dat inbrekers uw pand laten voor wat het is. En áls ze een poging wagen, duurt het veel langer voordat deze ongewenste lieden binnen staan. Vertragen is het devies bij inbraakpreventie.

Het Politiekeurmerk is de kwaliteitsnorm voor bouwkundige maatregelen (sloten op deuren en ramen, inbraakwerend glas etc.). Inbraakproof is een Politiekeurmerk erkend bedrijf brengt hang- en sluitwerk altijd aan volgens deze eisen en certificeert uw woning. Bovendien combineren we de beste beveiliging met optimaal gebruiksgemak. Voor onze monteurs een keiharde leidraad. Voor u een zekerheid om op te bouwen.

Deurbeveiliging door Inbraakproof

Borg Erkend-Elektronisch specialist

Met elektronische beveiliging worden indringers al tijdens hun inbraakpoging gedetecteerd. Bouwkundige en elektronische beveiliging moeten naadloos op elkaar aansluiten om inbrekers te vertragen en tijdig te signaleren.

Elektronische beveiliging biedt een extra stuk ‘borging’. Dat is bij sommige objecten onvermijdelijk en wordt dan ook verlangd door verzekeraars. Daarom worden er hoge normen aan gesteld. Die zijn vastgelegd in de zogenoemde BORG-E eisen. Wij installeren conform die richtlijnen, inclusief opleveringsbewijs. Zodat u weet dat uw pand inbraakproof is.

Gratis adviesgesprek ->

Specialist in bouwkundige én elektronische maatregelen

Ervaringen na recente installaties bij onze klanten

Ervaringen na recente installaties bij onze klanten

Hof
04/02/2024
10/10

Installatie camera’s en intercomsysteem is zeer netjes uitgevoerd.

Opvallende sterke punten

Eerlijk en Integer

Fam. v. Gorp
30/01/2024
8/10

Monteur Jan heeft bij ons de nieuwe sloten keurig gemonteerd, hij werkt netjes.

Opvallende sterke punten

Verbeterpunten of tips: Afspraak niet helemaal duidelijk

F de Wijs
22/01/2024
10/10

Keurig netjes uitgevoerd

Opvallende sterke punten

Legt alles goed uit

Jan Schuurmans
22/01/2024
9/10

Vakkundig en zeer vriendelijk personeel!

Opvallende sterke punten

Professioneel en klantvriendelijk

Romme
12/01/2023
10/10

Netjes, snel en vakkundig

Opvallende sterke punten

Vakkundig

Kees van Meel
05/01/2023
9/10

Duidelijke uitleg, goede montage

Opvallende sterke punten

De snelheid van de montage. Verbeterpunten: Het meerwerk had sneller gekund

U wordt snel geholpen

Wilt u een specieke aanvraag doen voor een offerte. Dat kan, vul dan hieronder uw gegevens in en dan nemen we zsm contact met u op.

    Wij helpen u verder

    Ik ben:

    Aanhef

    Hoe kunnen we u bereiken?

    (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)