Sloten vervangen

Wij vervangen uw sloten. Veilig en met vakmanschap. Inbraakproof.nl doet het allemaal. En altijd met meesterschap.

Vrijblijvende offerte
Vrijblijvende offerte

Meerpuntssluiting vervangen? Wij beveiligen uw ramen en deuren met de juiste veiligheidssloten

Sloten zijn er in vele soorten en maten, en bestaan al sinds het oude Egypte. Zo lang draaien wij nog niet mee… Maar wel lang genoeg om alle finesses van het vak te kennen. Een driepuntssluiting inclusief montage laten uitvoeren is bijvoorbeeld een precieze klus. En dat geldt ook voor andere deur- en raamsloten. Het vergt ervaring om de inkepingen voor het slot in een deur te frezen. Uw deurslot monteren kunt u het beste overlaten aan de vakman.

De afgelopen 12 jaar heeft Inbraakproof ruim 6.000 woningen en bedrijven voorzien van sloten met een SKG-keurmerk, wat betekent dat ze kwalitatief hoogwaardig zijn. Onze gediplomeerde monteurs zijn bedreven slotenmakers. ‘Onmogelijk’ komt in hun toolbox niet voor. Ze staan voor kwaliteit. Per slot van rekening.

Snel een offerte ->

Gekeurd en gekwalificeerd

Onze standplaats is Oudenbosch te West Brabant. Vanuit deze regio komen ook onze eigen monteurs waarmee we een flink stuk van West en Zuid Nederland bestrijken. Onderaan ziet u onze gegevens. Tevens kunt u ons bedrijfscertificaat Politiekeurmerk bekijken. Zo weet u zeker dat u met een Erkend bedrijf uit de regio te maken heeft.

Wij zijn officieel erkend slotenmaker

In de VRKI staat de kwaliteitsnorm voor de zwaardere bouwkundige maatregelen (sloten op bedrijfsdeuren en ramen, inbraakwerend glas etc.). Inbraakproof brengt hang- en sluitwerk ook aan volgens deze eisen. Bovendien combineren we de beste beveiliging met optimaal gebruiksgemak. Voor onze monteurs een keiharde leidraad. Voor u een zekerheid om op te bouwen.

Gratis adviesgesprek ->

Goedgekeurde sloten voor voor woning en bedrijf

Laat uw sloten en 3 puntsslot vervangen door Inbraakproof

Wanneer een 3 puntsslot na verloop van tijd niet meer goed functioneert, heeft dit schadelijke gevolgen voor de mechaniek. Als reparatie geen zin meer heeft, is het nodig om uw 3 puntsslot te vervangen. Voor u een lastige klus, maar ons specialisme. Voordat we uw sloten vervangen, onderzoeken we de oorzaak van het probleem. Zo voorkomen we dat hetzelfde probleem zich zal herhalen en geniet u langer van meer veiligheid in huis of in uw pand.

Heeft u nog geen 3 puntsslot, maar wilt u deze wel geplaatst hebben? In de meeste gevallen is dit geen enkel probleem. Het gewenste deurslot monteren doen wij vakkundig en snel.

Hulp nodig? Schakel onze diensten in

Zijn uw sloten versleten en toe aan vervanging? Of is er bij u ingebroken en wilt u snel de schade herstellen om uw woning te beveiligen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Na uw aanvraag heeft uw veiligheid onze aandacht. Dankzij onze efficiënte en snelle werkwijze, zijn we in staat om snel bij u langs te komen.

Heeft u spoed, dan komen we binnen enkele dagen bij u langs en krijgt u direct een uitgewerkt voorstel.

Jan heeft vandaag bij ons, ter beveiliging tegen inbraak, een driepuntssluiting in de voor- en achterdeur aangebracht, alsmede sloten op een tweetal klepramen. Wij zijn zeer tevreden over het werk, dat Jan heeft geleverd. Hij is zeer professioneel te werk gegaan en heeft alles netjes afgewerkt en schoon achtergelaten. Beide deuren sluiten perfect en soepel. Alle overbodige gaten zijn netjes gedicht en er hoeft maar weinig bij- of overgeschilderd te worden. Dat was ons ook bekend en was ook niet te vermijden.

Conclusie:

Puik werk, professionele aanpak en schoon en netjes afgeleverd. De 7 sleutels en het nabestelpasje heeft hij ons ter hand gesteld, alsmede een oliespray, met bijbehorende uitleg. Zoals gezegd: Wij zijn zeer tevreden! Compliment voor jullie werkwijze en deskundigheid.

Hartelijke groet, Tineke en Toine Nooijens te Etten-Leur (16-02-2022)

    Wij helpen u verder

    Ik ben:

    Aanhef

    Hoe kunnen we u bereiken?

    (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)