BORG Certificaat, zekerheid bij hogere risico’s

Vereist uw woning of bedrijf meer veiligheid of een certificaat? Inbraakproof is een Borg Bouwkundig en Borg Elektronisch erkend beveiligingsbedrijf.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

BORG beveiliging mét Klasse

Afhankelijk van de risico’s verlangen verzekeraars professionele beveiliging, verdeeld in vier niveaus. De zogeheten Risicoklasse. Die klasse van 1 t/m 4 vereisen altijd een combinatie van Organisatorisch, Bouwkundige en Elektronische maatregelen

Dergelijke Inbraakbeveiliging is als een maatkostuum. Perfecte pasvorm en nauw aansluitend bij het risicoprofiel. Werk voor specialisten.

Adequate beveiliging zonder poespas

Een adequaat advies begint bij een goede inspectie. Wij controleren wij uw woning of bedrijfspand op alle aspecten. We stellen een beveiligingsplan op volgens de richtlijnen.

Gaat u akkoord, dan gaan onze professionals gaan de slag om de benodigde Bouwkundige en Elektronische maatregelen uit te voeren. Zodra de beveiliging op het juiste niveau is, kunnen wij een BORG certificaat voor u regelen. Waarmee u de verzekeraar kunt aantonen dat de beveiliging van uw woning of bedrijfspand piekfijn in orde is.

 • Deskundige inspectie op afspraak
 • BORG Bouwkundig en BORG Elektronisch
 • Conform NEN Normen
 • Verbetering / Certificering

Vrijblijvende aanvraag

  Geef me advies:
  Ik ben:
  Mijn gegevens:
  Aanhef
  Naam*
  Woonplaats*
  E-mailadres
  Telefoonnummer*
  Opmerking
  (bv. tijdstip van terugbellen of advies over product…)

  BORG Erkend beveiligingsbedrijf

  Beveiliging volgens de NEN-normen verlangt de hoogste graad van professionaliteit.  Inbraakproof werkt conform de officiële Beveiligingsrichtlijnen. We zijn een BORG erkend beveiligingsbedrijf en aangesloten bij toezichthouder KIWA.

  Bedrijven: 30.000 diefstallen en inbraken

  Jaarlijks vinden er zo’n 30.000 diefstallen en inbraken bij bedrijven plaats. Met als gevolg niet alleen schade maar ook mogelijke consequenties voor de bedrijfscontinuïteit. En de kans op verlies van omzet en klanten.

  Een combinatie van Bouwkundige en Elektronische maatregelen is dé manier om indringers te vertragen. Zorgen dat ze maar kort de tijd hebben voordat ze oog in oog staan met de politie. Inbraakproof biedt totaaloplossingen op het gebied van alarmdetectie, camerasystemen en toegangscontrole. Als deskundig BORG beveiligingsbedrijf helpen we u het BORG certificaat te verkrijgen.

  Risiconiveau bepaalt mate van beveiliging

  Beveiliging van bedrijfspanden en duurdere woningen wordt gebaseerd op de waarde van de aanwezige goederen en de attractiviteit voor inbrekers. Op basis daarvan wordt vastgesteld welke graad van beveiliging nodig is.

   

  Certificering

  Een beveiligingscertificaat is het bewijs dat een beveiligingsbedrijf betrouwbaar is en vakmanschap levert. Niet alleen wordt onze deskundigheid regelmatig getoetst, de toezichthoudende instantie voert ook regelmatig steekproefsgewijze controles uit op door ons geleverde producten en werkzaamheden.

  Hoe werkt een risicoanalyse

  Maak van inbraakpreventie geen kansspel. Speel op zeker. Bedrijfspanden en dure huizen vergen een hoge graad van beveiliging. Voor het inschatten van de risico’s door verzekeraars kan Inbraakproof hierin helpen met advies én uitvoering

  Bij woningen gaat het om:

  • De attractiviteit van de inboedel voor lieden met lange vingers. Zoals geld, sieraden, audiovisuele- en computerapparatuur. Maar ook; makkelijk mee te nemen, makkelijk verhandelbaar.
  • De waarde ervan. Juwelen gaan in het criminele milieu sneller van de hand dan oma’s naaimachine.

  Bij bedrijven wordt het risico bepaald door:

  • De aantrekkelijkheid van de aanwezige goederen plus inventaris én de inkoopwaarde. Voorbeeld: Randapparatuur – zoals printers en scanners – valt onder de categorie L(aag). Maar laptops, notebooks en tablets hebben een Z(eer) H(oog) diefstalrisico.