Certificering. Politiekeurmerk en de VRKI geven u zekerheid

Vereist een woning of bedrijf meer veiligheid? Een gecertificeerd bedrijf biedt zekerheid.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Inbrekers buiten de deur houden is het primaire doel van bouwkundige inbraakpreventie. Denk aan deuren, ramen, lichtkoepels. En bij bedrijven zeker ook de daken! De plekken waar kwaadwillenden als eerste naar binnen proberen komen. Bij gangbare huizen volstaan meestal maatregelen volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Het landelijk beproefde middel tegen inbrekers.

Inbraakproof heeft al sinds 2012 een erkenning voor het Politiekeurmerk en geeft jaarlijks zo’n 500 certificaten af.

Onze ervaring is dat de inbraakkans met 90 % afneemt bij woningen die volgens deze normen zijn beveiligd.  Na een PKVW woningscan weet u snel wat u kunt doen om inbrekers een stap voor te zijn en een certificaat te behalen. Met alle voordelen die daarbij horen!

  • Zekerheid voor de bewoner.
  • Certificaat voor de verzekering.
  • Stickers die inbrekers afschrikken.
  • Meerwaarde bij verkoop.

 

De VRKI, daar bouw je op

Duurdere woningen en buurten zijn naar verhouding vaak doelwit van inbrekers. Eén op de vijf eigenaren van een woning met een WOZ-waarde boven 500 duizend euro geeft aan dat er de afgelopen vijf jaar bij hen is ingebroken, of een poging daartoe is gedaan.

In zulke situaties is specifieke deskundigheid onontbeerlijk. Wij brengen bouwkundige oplossingen aan volgens de VRKI richtlijnen.

Ook in de VRKI-, elektronische beveiliging

Elektronische beveiliging is de perfecte aanvulling op bouwkundige preventie. Daarbij gaat het, kort gezegd, om observatie- en detectiesystemen (zoals camera’s en bewegingssensoren) en toegangscontrole. Met uiteraard als doel inbrekers vroegtijdig te detecteren en vervolgens alarmering in gang te zetten. Bijvoorbeeld met een sirene of doormelding naar een particuliere alarmcentrale.

Inbraakproof werkt nauwgezet volgens de vrki richtlijnen. We hebben de kennis paraat voor installatie op maat.