Slotenmaker Roosendaal

Uw veiligheid in en rondom uw huis verhogen? Schakel onze diensten als slotenmaker Roosendaal in. Professionele, betrouwbare en vakkundige aanpak. Bel 0800-0084

Direct een offerte
Direct een offerte

Ervaren slotenmaker Roosendaal

Wilt u zich thuis of op kantoor veiliger voelen? Goede (preventieve) beveiliging is essentieel. Onze slotenmaker in Roosendaal kan uw huidige raam- en deursloten inspecteren en eventueel vervangen. We pakken de oorzaak van het probleem aan, zodat hetzelfde probleem zich niet herhaalt. Ook geven we deskundig en eerlijk advies over de algehele beveiliging van uw pand. En via ons kunt u aanspraak maken op een subsidie tot € 250,-

Als slotenmaker in Roosendaal omgeving komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Wij zijn een Politiekeurmerk erkend bedrijf uit Oudenbosch. Onze betrouwbaarheid is beloond met het bedrijfscertificaat Politie Keurmerk Veilig Wonen. Zo weet u zeker dat wij erkend zijn en u van de hoogste kwaliteit en service voorzien.

Direct contact ->

 

Wij zijn uw betrouwbare slotenmaker in Roosendaal

Tijdens een inspectie brengen we alle ‘zwakke’ plekken in kaart, plekken die zwak of nog helemaal niet beveiligd zijn. Denk hierbij aan ramen of een openslaande deur. Ook kijken we naar ingangen die al wel goed beveiligd zijn. Kunnen we deze nóg beter maken? Vervolgens bieden brengen we een advies op maat uit. Deze aanbevelingen kunnen wij indien gewenst ook voor u realiseren.

Wij zijn als erkend slotenmaker in Roosendaal van alle markten thuis. We bieden een totaaloplossing op het gebied van inbraakpreventie en -beveiliging.

Laat uw slot vervangen in Roosendaal door professionals

Inmiddels hebben wij al meer dan 6.000 woningen en kantoorpanden voorzien van sloten met SKG-keurmerk. Hiermee verkleinen we de kans op inbraak aanzienlijk. Een slot met kerntrekbeslag of meerpuntsslot is lastig open te breken. Zodra een inbreker deze type sloten ziet, zullen zij wel twee keer nadenken en uw pand hopelijk overslaan. U heeft de juiste preventieve maatregelen getroffen.

Is uw slot toe aan vervanging of is er kortgeleden ingebroken en zijn de sloten vernield? Onze slotenmaker komt graag langs om uw slot te vervangen in Roosendaal. Het oude slot wordt snel vervangen door een modern en inbraakvertragend slot dat het inbrekers niet makkelijk maakt om in te breken, of zelfs onmogelijk. Zo voelt u zich weer veilig in uw eigen huis.

Gratis adviesgesprek ->

Schade laten vergoeden door de verzekering

Uiteraard zijn er altijd kosten verbonden aan de diensten van een slotenmaker in Roosendaal. Soms kunt u deze kosten declareren bij de verzekering. Of u de kosten terugkrijgt is echter afhankelijk van uw verzekeraar en het type verzekering dat u heeft afgesloten. Nieuwe sloten worden vaak vergoed als er bij u is ingebroken en / of uw sleutelbos is gestolen. Om de kosten vergoed te krijgen, dient u de factuur en het aangiftebewijs aan te leveren bij uw verzekeringsmaatschappij.

Advies nodig? Vraag het Inbraakproof!

9.1 beoordelingen
9.1/10

Het repareren en vervangen van sloten op deuren en ramen is onze specialiteit. Onze vakkundige slotenmakers in Roosendaal staan graag voor u klaar. We voorzien u graag van professioneel en eerlijk advies. Ook vertellen we u graag meer over het gebruik van de verschillende sloten en waarom we kiezen voor een bepaald type slot.

Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Maak een vrijblijvende afspraak door te bellen naar 0800-0084 of vul het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Wij helpen u verder

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)

  Ervaringen na het vervangen van sloten

  Ervaringen na het vervangen van sloten

  Mike Turczynowicz
  11/10/2022
  9/10

  Alles goed uitgelegd, geïnformeerd en Prima uitgevoerd.

  Opvallende sterke punten

  Net werk afgeleverd....

  Mariëtte Veraart
  11/10/2022
  10/10

  Fijn dat ik het geregeld heb.

  Opvallende sterke punten

  Zeer fijne monteur. Goede uitleg en vriendelijk. Alles keurig achter gelaten.

  Fam. Van Poppel
  07/10/2022
  9/10

  In een woord geweldig.

  Opvallende sterke punten

  In een woord geweldig.

  Kemperman Administratiekantoor
  06/10/2022
  10/10

  Van offerte tot installatie geweldig goed. De monteur Jan is een supersnelle zeer ervaren vakman. Wij zijn erg blij met ons nieuwe hang en sluitwerk en deurbeslag dat ook het politiekeurmerk...

  Opvallende sterke punten

  Inspectie van de woning en een super monteur.

  Theo van der Zijden
  04/10/2022
  10/10

  Uitstekend, goede monteur die makkelijk benaderbaar is en service levert.

  Opvallende sterke punten

  Aan te bevelen bedrijf. Doet, wat ze zeggen.

  Marieke Eijkhout
  28/09/2022
  10/10

  Erg positief

  Opvallende sterke punten

  Vriendelijkheid adviseur en monteur