Slotenmaker Roosendaal

Uw veiligheid in en rondom uw huis verhogen? Schakel onze diensten als slotenmaker Roosendaal in. Professionele, betrouwbare en vakkundige aanpak. Bel 0800-0084

Direct een offerte
Direct een offerte

Ervaren slotenmaker Roosendaal

Wilt u zich thuis of op kantoor veiliger voelen? Goede (preventieve) beveiliging is essentieel. Onze slotenmaker in Roosendaal kan uw huidige raam- en deursloten inspecteren en eventueel vervangen. We pakken de oorzaak van het probleem aan, zodat hetzelfde probleem zich niet herhaalt. Ook geven we deskundig en eerlijk advies over de algehele beveiliging van uw pand. En via ons kunt u aanspraak maken op een subsidie tot € 250,-

Als slotenmaker in Roosendaal omgeving komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Wij zijn een Politiekeurmerk erkend bedrijf uit Oudenbosch. Onze betrouwbaarheid is beloond met het bedrijfscertificaat Politie Keurmerk Veilig Wonen. Zo weet u zeker dat wij erkend zijn en u van de hoogste kwaliteit en service voorzien.

Direct contact ->

 

Wij zijn uw betrouwbare slotenmaker in Roosendaal

Tijdens een inspectie brengen we alle ‘zwakke’ plekken in kaart, plekken die zwak of nog helemaal niet beveiligd zijn. Denk hierbij aan ramen of een openslaande deur. Ook kijken we naar ingangen die al wel goed beveiligd zijn. Kunnen we deze nóg beter maken? Vervolgens bieden brengen we een advies op maat uit. Deze aanbevelingen kunnen wij indien gewenst ook voor u realiseren.

Wij zijn als erkend slotenmaker in Roosendaal van alle markten thuis. We bieden een totaaloplossing op het gebied van inbraakpreventie en -beveiliging.

Laat uw slot vervangen in Roosendaal door professionals

Inmiddels hebben wij al meer dan 6.000 woningen en kantoorpanden voorzien van sloten met SKG-keurmerk. Hiermee verkleinen we de kans op inbraak aanzienlijk. Een slot met kerntrekbeslag of meerpuntsslot is lastig open te breken. Zodra een inbreker deze type sloten ziet, zullen zij wel twee keer nadenken en uw pand hopelijk overslaan. U heeft de juiste preventieve maatregelen getroffen.

Is uw slot toe aan vervanging of is er kortgeleden ingebroken en zijn de sloten vernield? Onze slotenmaker komt graag langs om uw slot te vervangen in Roosendaal. Het oude slot wordt snel vervangen door een modern en inbraakvertragend slot dat het inbrekers niet makkelijk maakt om in te breken, of zelfs onmogelijk. Zo voelt u zich weer veilig in uw eigen huis.

Gratis adviesgesprek ->

Schade laten vergoeden door de verzekering

Uiteraard zijn er altijd kosten verbonden aan de diensten van een slotenmaker in Roosendaal. Soms kunt u deze kosten declareren bij de verzekering. Of u de kosten terugkrijgt is echter afhankelijk van uw verzekeraar en het type verzekering dat u heeft afgesloten. Nieuwe sloten worden vaak vergoed als er bij u is ingebroken en / of uw sleutelbos is gestolen. Om de kosten vergoed te krijgen, dient u de factuur en het aangiftebewijs aan te leveren bij uw verzekeringsmaatschappij.

Advies nodig? Vraag het Inbraakproof!

9.2 beoordelingen
9.2/10

Het repareren en vervangen van sloten op deuren en ramen is onze specialiteit. Onze vakkundige slotenmakers in Roosendaal staan graag voor u klaar. We voorzien u graag van professioneel en eerlijk advies. Ook vertellen we u graag meer over het gebruik van de verschillende sloten en waarom we kiezen voor een bepaald type slot.

Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Maak een vrijblijvende afspraak door te bellen naar 0800-0084 of vul het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Wij helpen u verder

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)

  Ervaringen na het vervangen van sloten

  Ervaringen na het vervangen van sloten

  Hans Bruysters
  20/02/2023
  10/10

  We zijn zeer tevreden, zowel met het advies als de montage van e.e.a. er wordt zeer schoon gewerkt!!!

  Opvallende sterke punten

  Totaal geen troep bij montage!

  Frans Brouwers
  16/02/2023
  9/10

  Prima werk geleverd

  Opvallende sterke punten

  Goed en vakkundig werk

  Snoek vd
  16/02/2024
  10/10

  Vriendelijke monteur, werkzaamheden netjes uitgevoerd en na werkzaamheden de nodige uitleg gegeven (oa kleine dingen waar je niet aan denkt maar wel een verschil kunnen maken). Bedankt!

  Opvallende sterke punten

  Goede uitleg en tips gegeven

  Frie Snoek
  10/02/2024
  10/10

  Dik tevreden met de vakkundige manier waarop monteur Jan afgelopen woensdag en nog een paar uur op donderdag alles geïnstalleerd heeft. Tussendoor af en toe overleg. Bovendien een gezellige mens om mee te kletsen tussen het werken door. Alles wordt schoon opgeleverd.

  Opvallende sterke punten

  De monteur.

  Hof
  04/02/2024
  10/10

  Installatie camera’s en intercomsysteem is zeer netjes uitgevoerd.

  Opvallende sterke punten

  Eerlijk en Integer

  Fam. v. Gorp
  30/01/2024
  8/10

  Monteur Jan heeft bij ons de nieuwe sloten keurig gemonteerd, hij werkt netjes.

  Opvallende sterke punten

  Verbeterpunten of tips: Afspraak niet helemaal duidelijk