Slotenmaker Roosendaal

Uw veiligheid in en rondom uw huis verhogen? Schakel onze diensten als slotenmaker Roosendaal in. Professionele, betrouwbare en vakkundige aanpak. Bel 0800-0084

Direct een offerte
Direct een offerte

Ervaren slotenmaker Roosendaal

Wilt u zich thuis of op kantoor veiliger voelen? Goede (preventieve) beveiliging is essentieel. Onze slotenmaker in Roosendaal kan uw huidige raam- en deursloten inspecteren en eventueel vervangen. We pakken de oorzaak van het probleem aan, zodat hetzelfde probleem zich niet herhaalt. Ook geven we deskundig en eerlijk advies over de algehele beveiliging van uw pand. En via ons kunt u aanspraak maken op een subsidie tot € 250,-

Als slotenmaker in Roosendaal omgeving komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Wij zijn een Politiekeurmerk erkend bedrijf uit Oudenbosch. Onze betrouwbaarheid is beloond met het bedrijfscertificaat Politie Keurmerk Veilig Wonen. Zo weet u zeker dat wij erkend zijn en u van de hoogste kwaliteit en service voorzien.

Direct contact ->

 

Wij zijn uw betrouwbare slotenmaker in Roosendaal

Tijdens een inspectie brengen we alle ‘zwakke’ plekken in kaart, plekken die zwak of nog helemaal niet beveiligd zijn. Denk hierbij aan ramen of een openslaande deur. Ook kijken we naar ingangen die al wel goed beveiligd zijn. Kunnen we deze nóg beter maken? Vervolgens bieden brengen we een advies op maat uit. Deze aanbevelingen kunnen wij indien gewenst ook voor u realiseren.

Wij zijn als erkend slotenmaker in Roosendaal van alle markten thuis. We bieden een totaaloplossing op het gebied van inbraakpreventie en -beveiliging.

Laat uw slot vervangen in Roosendaal door professionals

Inmiddels hebben wij al meer dan 6.000 woningen en kantoorpanden voorzien van sloten met SKG-keurmerk. Hiermee verkleinen we de kans op inbraak aanzienlijk. Een slot met kerntrekbeslag of meerpuntsslot is lastig open te breken. Zodra een inbreker deze type sloten ziet, zullen zij wel twee keer nadenken en uw pand hopelijk overslaan. U heeft de juiste preventieve maatregelen getroffen.

Is uw slot toe aan vervanging of is er kortgeleden ingebroken en zijn de sloten vernield? Onze slotenmaker komt graag langs om uw slot te vervangen in Roosendaal. Het oude slot wordt snel vervangen door een modern en inbraakvertragend slot dat het inbrekers niet makkelijk maakt om in te breken, of zelfs onmogelijk. Zo voelt u zich weer veilig in uw eigen huis.

Gratis adviesgesprek ->

Schade laten vergoeden door de verzekering

Uiteraard zijn er altijd kosten verbonden aan de diensten van een slotenmaker in Roosendaal. Soms kunt u deze kosten declareren bij de verzekering. Of u de kosten terugkrijgt is echter afhankelijk van uw verzekeraar en het type verzekering dat u heeft afgesloten. Nieuwe sloten worden vaak vergoed als er bij u is ingebroken en / of uw sleutelbos is gestolen. Om de kosten vergoed te krijgen, dient u de factuur en het aangiftebewijs aan te leveren bij uw verzekeringsmaatschappij.

Advies nodig? Vraag het Inbraakproof!

9.2 beoordelingen
9.2/10

Het repareren en vervangen van sloten op deuren en ramen is onze specialiteit. Onze vakkundige slotenmakers in Roosendaal staan graag voor u klaar. We voorzien u graag van professioneel en eerlijk advies. Ook vertellen we u graag meer over het gebruik van de verschillende sloten en waarom we kiezen voor een bepaald type slot.

Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Maak een vrijblijvende afspraak door te bellen naar 0800-0084 of vul het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Wij helpen u verder

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)

  Ervaringen na het vervangen van sloten

  Ervaringen na het vervangen van sloten

  Dubbelman
  31/08/2023
  10/10

  Was goed

  Opvallende sterke punten

  Goed tevreden over levering en monteur

  Van Vossen
  24/08/2023
  10/10

  Prima werk geleverd.

  Opvallende sterke punten

  Monteur levert keurig werk af

  Christian Timmer
  23/08/2023
  10/10

  Vriendelijk en netjes werken

  Opvallende sterke punten

  De uitleg bij de inspectie was helder. Jan heeft vervolgens zeer netjes gewerkt. Hij is bovendien erg vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

  De Weerd
  23/08/2023
  8/10

  Deskundige inventarisatie. Vlot geholpen en goed uitgevoerd

  Opvallende sterke punten

  Geen overdreven verkoopverhaal, geen overbodige zaken geadviseerd.

  Elaine
  21/08/2023
  9/10

  Top service en kwaliteit

  Opvallende sterke punten

  Goed advies (woon-winkel pand dus veiligheid belangrijk) en de monteur zelf is echt een vakman. Er bleek een inbraakpoging geweest te zijn wat de vorige bewoners niet gemeld hebben. Dat had flink schade toegebracht, monteur heeft dit zeer netjes opgelost.

  Remco van Dongen
  17/08/2023
  10/10

  Prettige gesprekken en kundig werk

  Opvallende sterke punten

  Mocht iemand zijn sloten willen wisselen, dan zal ik Inbraakproof zeker adviseren! meer op https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/review/inbraakproof/8505328/