Home  ›  Veilig huis

Veilig huis

Creëer een veilig huis door passende huisbeveiliging. Een safe gevoel.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Meer veiligheid in huis? Inbraakproof heeft alle kennis in huis

Een kluis hoeft u van uw huis niet te maken. Een veilig huis zorgt voor de juiste balans. Zorg dat uw huis uw privé plek blijft.

Inbraakproof levert en monteert bouwkundige en elektronische oplossingen om uw woning en garage inbraakwerend te maken. De specialist bij uitstek om u van advies te dienen. Wij zijn u graag van dienst met onze expertise.

Uw trotse en betrouwbare partner met een missie

We zijn trots op onze reputatie als erkend specialist in de beveiliging van huizen, wooncomplexen en bedrijfspanden. En op onze unieke samenwerkingen met gemeenten en zorgorganisaties. Onze missie is onderscheidend te blijven met het bieden van ambachtelijk vakmanschap, gecombineerd met kennis van de nieuwste technologie.

Ervaringen van onze klanten

Ervaringen van onze klanten

Gert-Jan Witteveen
05/01/2023
10/10

Keurig afgewerkt. Alles schoon en zelfs het afval gescheiden.

Opvallende sterke punten

Schoon en netjes.

Beppie Toet
04/01/2023
10/10

Allereerst een gedegen advies waar ruim de tijd voor wordt genomen. Je krijgt gelijk een offerte zodat je weet waar je aan toe bent. Is er akkoord dan kan er direct een datum ingepland worden voor het verrichten van de werkzaamheden. Keurig op tijd verschijnt vervolgens Jan, een hele precieze en zeer ervaren monteur. Werkt alles keurig af en laat beslist geen sporen achter. Chapeau voor het totaalplaatje!

Opvallende sterke punten

Het hele traject van adviesgesprek tot uitvoering loopt van het begin tot het eind gesmeerd

Mark Beirnaert
13/12/2022
8/10

Inbraakproof heeft ons goed geadviseerd inzake het veiliger maken van ons huis. Ook de montage is op een vakkundige manier gebeurd en met professioneel materiaal.

Opvallende sterke punten

Geen gedoe, betrouwbaar werk afgeleverd en ons ook tegemoet gekomen bij verzoeken.

Karremans
12/12/2022
8/10

Werkt netjes.

Opvallende sterke punten

Deskundigheid. Monteur werkt continu door.

G Clerx
30/11/2022
10/10

Erg positief

Opvallende sterke punten

Er wordt duidelijk gecommuniceerd wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Het advies is vrijblijvend. De plaatsing is bijzonder netjes uitgevoerd met veel oog voor de kleine...

Peter von Meijenfeldt (particulier)
23/11/2022
9/10

Prima dienstverlening. Snelle en goede afwikkeling en service.

Opvallende sterke punten

Goed op de situatie toegesneden advies zonder iets aan te smeren

Een veilig huis, dat voelt vertrouwd

9.1 beoordelingen
9.1/10

Uw huis veilig maken is onze zorg

Hoe kan ik het beste mijn huis, erf en garage beveiligen? Wat zijn de mogelijkheden? Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Inbraakproof helpt bij de juiste, maar ook betaalbare keuzes.

De snelste weg naar veiligheid begint bij uw aanvraag.

  Wij helpen u verder

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)  Veiligheid in en om huis verhogen

  U komt terug van een fijne vakantie of een gezellige avond. De ravage is om te huilen. Of u schrikt ’s nachts wakker van vreemde geluiden. Dat wilt u echt niet meemaken, maar maakt u het ze lastig genoeg?

  50.000 woninginbraken

  • Binnen 30 seconden is een inbreker binnen. En er weer vandoor. Met uw kostbare spullen en dierbare herinneringen. Nog erger is vaak de langdurige emotionele nasleep. Een inbraak gaat niemand in de koude kleren zitten.
  • Jaarlijks zijn er meer dan 50.000 inbraken. Dat cijfer daalt iets. Waarom? Huiseigenaren en woningcorporaties kiezen met gecertificeerde beveiliging het zekere voor het onzekere.

  Verklein de kans met 95%

  • Sinds 2009 is Inbraakproof een erkend Politiekeurmerk bedrijf.  De kans op inbraak in woningen daalt hierdoor met 95%. Tot de woningscreening behoort ook een controle van de brandbeveiliging.
  • Jaarlijkse geven wij meer dan 500 PKVW certificaten af voor panden die volgens de eisen van het PKVW-keurmerk zijn beveiligd.

  Ruime ervaring in de aanpak

  • Iedere inbraak is er één teveel. Voorkom die ellende. De experts van Inbraakproof zien meteen wat er in uw huis aan beveiliging schort. Ze zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring met ruim 10.000 inspecties op hun naam.
  • Ze houden hun kennis van inbraakpreventie up-to-date met de meest actuele informatie van politie en justitie. Meer dan 6.000 panden hebben wij inmiddels adequaat mogen beveiligen.

  Inbraakproof is thuis in veiligheid

  • Wij adviseren, leveren en installeren. Alles in één hand dus. Voor u wel zo praktisch. En zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in de snel bewegende beveiligingsbranche.
  • En actief in de samenwerking met gemeenten, corporaties en partners in de sector welzijn en zorg.

  Hoe kunnen wij u helpen?

  De veiligheid in- en rondom uw huis waarborgen? Onze specialisten komen graag langs op locatie om een inspectie te doen. Alle zwak beveiligde plekken brengen we in kaart om hier vervolgens verandering in te brengen. Wij helpen u graag bij het maken van een veilig huis. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak. Voor aanvullende informatie of bij vragen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.