Home  ›  Veilig huis

Veilig huis

Creëer een veilig huis door passende huisbeveiliging. Een safe gevoel.

Gratis advies gesprek
Gratis advies gesprek

Meer veiligheid in huis? Inbraakproof heeft alle kennis in huis

Een kluis hoeft u van uw huis niet te maken. Een veilig huis zorgt voor de juiste balans. Zorg dat uw huis uw privé plek blijft.

Inbraakproof levert en monteert bouwkundige en elektronische oplossingen om uw woning en garage inbraakwerend te maken. De specialist bij uitstek om u van advies te dienen. Wij zijn u graag van dienst met onze expertise.

Uw trotse en betrouwbare partner met een missie

We zijn trots op onze reputatie als erkend specialist in de beveiliging van huizen, wooncomplexen en bedrijfspanden. En op onze unieke samenwerkingen met gemeenten en zorgorganisaties. Onze missie is onderscheidend te blijven met het bieden van ambachtelijk vakmanschap, gecombineerd met kennis van de nieuwste technologie.

Ervaringen van onze klanten

Ervaringen van onze klanten

Hans Bruysters
20/02/2023
10/10

We zijn zeer tevreden, zowel met het advies als de montage van e.e.a. er wordt zeer schoon gewerkt!!!

Opvallende sterke punten

Totaal geen troep bij montage!

Frans Brouwers
16/02/2023
9/10

Prima werk geleverd

Opvallende sterke punten

Goed en vakkundig werk

Snoek vd
16/02/2024
10/10

Vriendelijke monteur, werkzaamheden netjes uitgevoerd en na werkzaamheden de nodige uitleg gegeven (oa kleine dingen waar je niet aan denkt maar wel een verschil kunnen maken). Bedankt!

Opvallende sterke punten

Goede uitleg en tips gegeven

Frie Snoek
10/02/2024
10/10

Dik tevreden met de vakkundige manier waarop monteur Jan afgelopen woensdag en nog een paar uur op donderdag alles geïnstalleerd heeft. Tussendoor af en toe overleg. Bovendien een gezellige mens om mee te kletsen tussen het werken door. Alles wordt schoon opgeleverd.

Opvallende sterke punten

De monteur.

Hof
04/02/2024
10/10

Installatie camera’s en intercomsysteem is zeer netjes uitgevoerd.

Opvallende sterke punten

Eerlijk en Integer

Fam. v. Gorp
30/01/2024
8/10

Monteur Jan heeft bij ons de nieuwe sloten keurig gemonteerd, hij werkt netjes.

Opvallende sterke punten

Verbeterpunten of tips: Afspraak niet helemaal duidelijk

Een veilig huis, dat voelt vertrouwd

9.2 beoordelingen
9.2/10

Uw huis veilig maken is onze zorg

Hoe kan ik het beste mijn huis, erf en garage beveiligen? Wat zijn de mogelijkheden? Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Inbraakproof helpt bij de juiste, maar ook betaalbare keuzes.

De snelste weg naar veiligheid begint bij uw aanvraag.

  Wij helpen u verder

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)

  Veiligheid in en om huis verhogen

  U komt terug van een fijne vakantie of een gezellige avond. De ravage is om te huilen. Of u schrikt ’s nachts wakker van vreemde geluiden. Dat wilt u echt niet meemaken, maar maakt u het ze lastig genoeg?

  50.000 woninginbraken

  • Binnen 30 seconden is een inbreker binnen. En er weer vandoor. Met uw kostbare spullen en dierbare herinneringen. Nog erger is vaak de langdurige emotionele nasleep. Een inbraak gaat niemand in de koude kleren zitten.
  • Jaarlijks zijn er meer dan 50.000 inbraken. Dat cijfer daalt iets. Waarom? Huiseigenaren en woningcorporaties kiezen met gecertificeerde beveiliging het zekere voor het onzekere.

  Verklein de kans met 95%

  • Sinds 2009 is Inbraakproof een erkend Politiekeurmerk bedrijf.  De kans op inbraak in woningen daalt hierdoor met 95%. Tot de woningscreening behoort ook een controle van de brandbeveiliging.
  • Jaarlijkse geven wij meer dan 500 PKVW certificaten af voor panden die volgens de eisen van het PKVW-keurmerk zijn beveiligd.

  Ruime ervaring in de aanpak

  • Iedere inbraak is er één teveel. Voorkom die ellende. De experts van Inbraakproof zien meteen wat er in uw huis aan beveiliging schort. Ze zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring met ruim 10.000 inspecties op hun naam.
  • Ze houden hun kennis van inbraakpreventie up-to-date met de meest actuele informatie van politie en justitie. Meer dan 6.000 panden hebben wij inmiddels adequaat mogen beveiligen.

  Inbraakproof is thuis in veiligheid

  • Wij adviseren, leveren en installeren. Alles in één hand dus. Voor u wel zo praktisch. En zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in de snel bewegende beveiligingsbranche.
  • En actief in de samenwerking met gemeenten, corporaties en partners in de sector welzijn en zorg.

  Hoe kunnen wij u helpen?

  De veiligheid in- en rondom uw huis waarborgen? Onze specialisten komen graag langs op locatie om een inspectie te doen. Alle zwak beveiligde plekken brengen we in kaart om hier vervolgens verandering in te brengen. Wij helpen u graag bij het maken van een veilig huis. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak. Voor aanvullende informatie of bij vragen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.