Slotenmaker Etten-Leur

Heeft u problemen met de sloten van uw woning of bedrijfspand? Onze slotenmaker in Etten-Leur vervangt uw sloten vakkundig. Neem direct contact op!

Direct een offerte
Direct een offerte

Ervaren slotenmaker Etten-leur

Zoekt u een goede slotenmaker in de omgeving van Etten-Leur, omdat u uw slot wilt laten vervangen of controleren op betrouwbaarheid? Dan doet u er goed aan om contact met Inbraakproof op te nemen. Wij zijn een Politiekeurmerk erkend bedrijf uit Oudenbosch.

Onze professionele en vakkundige slotenmakers werken dagelijks in Etten-Leur en komen graag bij u langs op locatie om de situatie te inspecteren. We bieden u een totaaloplossing en pakken problemen bij de oorzaak aan, zodat u zich weer veilig voelt in uw eigen woning.

We zijn dan ook niet voor niets officieel partner van de Gemeente Etten-Leur.

Direct contact ->

 

Sloten vervangen Etten-Leur helpt  tegen inbrekers

Er zijn verschillende redenen waarom sloten vervangen moeten worden. Soms werken de huidige deur- en raamsloten niet meer naar behoren. Er kan natuurlijk een inbraak plaatsgevonden hebben waardoor u graag uw sloten in Etten-Leur wilt laten vervangen.

Trek direct aan de bel. Onze slotenmaker in Etten-Leur doet een grondige inspectie. Ook de raamsloten worden tijdens een afspraak op locatie gecontroleerd. Op basis van deze controle brengen we een advies op maat uit. Het oude slot wordt meteen vervangen door een modern slot met SKG-keurmerk dat het inbrekers niet makkelijk maakt om in te breken, of zelfs onmogelijk.

Een slot met kerntrekbeslag of meerpuntssluiting is niet makkelijk open te breken. Het doel van sloten vervangen in Etten-Leur is niet alleen vertragen, maar ook voorkomen. Inbrekers zullen wel twee keer nadenken voordat ze uw woning of kantoorpand binnentreden.

Uw sloten laten vervangen vanwege gestolen of verloren sleutels

Helaas komt het ook voor dat uw sleutels gestolen worden en dat u daarom uw sloten in Etten-Leur wilt laten vervangen. Uiteraard kunt u ook dan rekenen op onze diensten. Naast het vervangen van uw sloten, dient u wel aangifte te doen bij de politie en uw verzekeringsmaatschappij inlichten.

Zorg ervoor dat u het aangiftebewijs en de aankoopbonnen goed bewaard, deze heeft u nodig om eventueel een schadevergoeding te ontvangen. Of u ook daadwerkelijk een vergoeding ontvangt is per verzekeraar en type verzekering verschillend.

Gratis adviesgesprek ->

Erkende en betrouwbare slotenmaker in Etten-Leur

Inbraakproof is een PKVW-erkend bedrijf. Dit houdt in dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. De diensten die wij leveren en sloten die wij bij u installeren, zijn veilig bevonden en van de hoogste kwaliteit. We bieden u dus een echte totaaloplossing om maximale veiligheid te waarborgen.

Raadpleeg onze expertise op het gebied van beveiliging

Onze kennis gaat veel verder dan uitsluitend veilig hang- en sluitwerk. We zijn expert op het gebied van kantoor- en huisbeveiliging. Sloten zijn hier een belangrijk onderdeel van.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we hoe inbrekers denken en welke technieken ze toepassen om in te breken. Ze zijn tegenwoordig een stuk sluwer en slimmer dan een aantal jaar geleden. We willen u hier ook op voorbereiden. Vraag gerust naar de expertise van een van onze experts. Onze slotenmaker in Etten-Leur vertelt u graag meer over onze diensten, sloten en methodes.

Mogen we bij u langskomen?

9.1 beoordelingen
9.1/10

Ondervindt u problemen met uw sloten en heeft u daarom behoefte aan de hulp van een deskundige? Neem direct contact op met Inbraakproof en informeer naar de mogelijkheden.

Maak een vrijblijvende afspraak door te bellen naar 0800-0084 of door onderstaand contactformulier in te vullen. We sturen zo snel mogelijk onze beste slotenmakers in Etten-Leur uw kant op.

  Wij helpen u verder

  Ik ben:

  Aanhef

  Hoe kunnen we u bereiken?

  (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)

  Ervaringen na het vervangen van sloten

  Ervaringen na het vervangen van sloten

  den Boer
  21/02/2023
  10/10

  Goede voorlichting, deskundige installatie, alles wordt keurig schoon achtergelaten

  Opvallende sterke punten

  Deskundigheid

  RMO coaching & training
  20/02/2023
  9/10

  Positieve ervaring met de slotenmaker van inbraakproof

  Opvallende sterke punten

  Wij wonen in een rijksmonument Niets is standaard aan en in ons huis. De mensen van inbraakproof hebben heel goed meegedacht en oplossingen gegeven voor een niet alledaags slot

  Winsser
  20/02/2023
  9/10

  Resultaat is goed, netjes gewerkt

  Opvallende sterke punten

  Netjes gewerkt.

  Van der Ree
  13/02/2023
  10/10

  Professioneel bedrijf. Medewerkers zijn Vaklieden.

  Opvallende sterke punten

  Echt professioneel. De installateur : hard doorwerkend, een vakman met een vriendelijke en correcte houding.

  M. Vos
  10/02/2023
  10/10

  Prima ervaring

  Opvallende sterke punten

  Netjes en deskundig uitgevoerd goed materiaal

  Anouk de Koning
  02/02/2023
  9/10

  Goed adviesgesprek met dhr. Silvius gehad. Fijn om direct de offerte te krijgen.

  Opvallende sterke punten

  Werkzaamheden, uitgevoerd door Jan. Zeer vakbekwaam, nauwkeurig en nette afwerking.