Alarm installatie

Bedrade of draadloze installatie alarm? Veilig met vakmanschap.

Inbraakproof doet het allemaal. En altijd met meesterschap.

Vrijblijvende offerte
Vrijblijvende offerte

Succesvolle alarmsysteem installatie door een erkend installateur

Inbraakproof is erkend alarmsysteem installateur. Van relatief eenvoudige toepassingen tot zeer geavanceerde systemen voor bijzondere objecten. Ieder risiconiveau pakken wij met kennis van zaken aan. Als ervaren specialist binnen de branche beschikken we over verschillende keurmerken en certificeringen op het gebied van huisbeveiliging.

Onze alarmsysteem installateurs staan technisch en digitaal hun mannetje. De gecertificeerde monteurs van Inbraakproof installeren al jaren betrouwbare alarmsystemen, tot grote tevredenheid van onze klanten. De unieke combinatie van erkend slotenmaker en technisch beveiligingsbedrijf geeft ons een onderscheidende positie in de markt. Installeren mét erkenning. En zónder bla bla.

VRKI-E. Elektronische zekerheid

Met elektronische beveiliging worden indringers al tijdens hun inbraakpoging gedetecteerd. Bouwkundige en elektronische beveiliging moeten naadloos op elkaar aansluiten om inbrekers te vertragen en tijdig te signaleren.

Een alarm installatie biedt een extra stuk ‘borging’. Dat is bij sommige objecten onvermijdelijk en wordt dan ook verlangd door verzekeraars. Daarom worden er hoge normen aan gesteld. Die zijn vastgelegd in de bijbehorende eisen. Wij installeren conform die richtlijnen, inclusief opleveringsbewijs. Zodat u weet dat uw pand Inbraakproof is.

Gratis adviesgesprek ->

Specialist in de installatie van het Ajax Alarmsysteem

Alarm installatie thuis om sabotage te voorkomen

Installatie van uw alarmsysteem door een Borg-E erkend vakman mag niet onderschat worden. Tegenwoordig zijn de systemen zo geavanceerd dat niet iedere doe-het-zelver de klus kan klaren. Sommige alarmen worden aangesloten op het mobiele telefoonnetwerk, terwijl anderen juist op een internetverbinding worden aangesloten. Ook controleren onze deskundige alarminstallateurs of de verbinding met de meldkamer werkt en maken ze het systeem sabotageproof. Wordt de sensor van de muur getrokken? Dan krijgt u direct een melding en kunt u gepaste actie ondernemen. Na de alarm installatie kunt u een Borg-E certificaat ontvangen, zodat u weet dat uw alarmsysteem professioneel en volgens de laatste richtlijnen is gemonteerd.

Altijd inclusief montage en installatie

Bij Inbraakproof bieden we uitsluitend alarmbeveiliging aan inclusief installatie. Op deze manier bent u verzekerd van een correcte aansluiting en dus een systeem dat optimaal functioneert. Geen gedoe, maar een goed werkend systeem die inbrekers en andere ongenode gasten tijdig signaleert.

Interesse? Vraag een adviesgesprek aan

Wilt u de beveiliging van uw huis of winkel-, kantoor- of horecapand verbeteren? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze specialisten. We horen graag wat uw wensen zijn. Vervolgens gaan we samen op zoek naar een passend systeem dat de algehele veiligheid vergroot.

Wilt u een specifieke aanvraag doen voor een offerte. Dat kan, vul dan hieronder uw gegevens in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

    Wij helpen u verder

    Ik ben:

    Aanhef

    Hoe kunnen we u bereiken?

    (We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen)